Bugun...


kostasalto

Konaklama tesislerine "Basit konaklama" belgesi!
Ruhsatlı konaklama tesislerine ve plaj işletmelerine “Basit konaklama” belgesi zorunluluğu getirildi. Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği özellikle adadaki resmi tüm konaklama tesislerinin 28 Temmuz tarihine kadar belgeyi almaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Mobil Reklam

Konaklama tesislerine "Basit konaklama" belgesi!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Turizm Belgesi bulunmayan ve ilgili idareden İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı’na sahip diğer konaklama tesislerine 28.07.2021 tarihinde yürürlüğe giren 2634 sayılı Turizmi Teşvik Kanunu’nun Geçici 11.Maddesi kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından “Basit Konaklama Turizm Belgesi” alma zorunluluğu getirildi.


28.07.2022 tarihine kadar başvuruda bulunmayan konaklama tesislerinin İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatı yetkili idare tarafından bir ay içerisinde iptal edilerek faaliyetleri sonlandırılacak.


BOZTİD, 28 Temmuz’a kadar adamızda resmi faaliyet gösteren konaklama tesislerinin 28 Temmuz’a kadar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne başvurmaları ve “Basit Konaklama Turizm İşletmesi” belgesini almak zorunda oldukları konusunda uyarı yaparken, öte yandan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün de işletmeleri arayarak uygulama hakkında bilgi verdiği öğrenildi.


Aşağıdaki görselde başvuru için gerekli bilgiler mevcut.




Bu haber 2311 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ