Bugun...


kostasalto

İtfaiye yetişmeseydi...
Bozcaada’da bir işletmede çalışan işçinin anız yakması sonucu toplamda 127 çam ve selvi ağacı kısmi zarar gördü. Poyraz Liman mevkiinde bulunan ağaçlık alanda çıkan yangının ardından Jandarma soruşturma başlatırken, yarın Ezine Orman İşletme’den ekipler adaya gelerek hasar gören ağaçların tespitini yapacağı belirtildi.

Mobil Reklam

İtfaiye yetişmeseydi...
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İddiaya göre, dün saat 11.30 sularında bir işletmede çalışan işçi işletmenin bahçesindeki otları ve çalıları topladıktan sonra temizlemek için ateşe verdi. Ancak kısa süre sonra alevler hızla büyüyerek çevredeki ağaçlara sıçradı ve alevler kontrol altına alınamadı.

İTFAİYE 15 DAKİKA İÇİNDE MÜDAHALE ETTİ

Poyraz Liman mevkiindeki ağaçlık alana sıçrayan alevlerin ardından gelen ihbar değerlendiren Bozcaada Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, 15 dakika içinde olay yerine giderek yangına hızlı bir şekilde müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin hızla yangına müdahale etmesi sonucu büyük bir felaket önlendi. Ancak yaklaşık 127 çam ve selvi ağacı kısmı olarak zarar gördü.

 

 

 

İtfaiye ekiplerinin çıkan yangını söndürmesinin ardından Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı. Yarın ise Ezine Orman İşletme Şefliği’nden ekipler, zarar gören ağaçları yerinde inceleyecek.




Bu haber 3950 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ