Bugun...


kostasalto

CHP'de Selma Kırbaş dönemi başladı
CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı'nın tek liste olarak gerçekleştirdiği kongre sonucunda Selma Kırbaş CHP Bozcaada İlçe Başkanı oldu. Kırbaş, iki dönem ilçe başkanlığı görevinden geçen 9 Ağustos'ta istifa eden Hüseyin Durmuş'un yerine geçici olarak ilçe başkanlığı görevini yürütüyordu. İşte CHP ilçe kongresinde gerçekleşenler ve yeni yönetim.

Mobil Reklam

CHP'de Selma Kırbaş dönemi başladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

CHP Bozcaada İlçe Başkanlığı, dün (19.12.2019) Zübeyde Hanım Parkı'nda yeni ilçe başkanı ve yönetimini belirlemek için kongre gerçekleştirdi. Önesinde başkanlık için Selma Kırbaş'ın haricinde  Muharrem Yıldız ve Hüseyin Tuna'nın da isminin geçtiği kongrede tek aday Selma Kırbaş oldu. Tek liste halinde gerçekleşen seçimde 62 deleden 52'si sandığa gitti. 52 oydan da biri iptal sayıldığı için 51 geçerli oy kullanıldı.

İlçe Başkanlığı yarışına giren Selma Kırbaş 51 oyun 50'sini almayı başardı. Ancak yönetim listesinde ve il delege listesinde bazı isimlerin yine üzeri çizildiği görüldü. Ancak listede olmayan Aydener Sağlam'a ise sandıktan 20 oy çıkması kongrenin en önemli ayrıntısı oldu. Öte yandan il delegesi listesinde olan Mehmet Yavuz'a sadece 31 oy çıkması ise Aydener Sağlam'a oy veren 20 delegenin tepkisi olarak görüldü. 

CHP'ninbir önceki yönetiminde de olan Gürcan Yalçın, Görkem Damar, Hüseyin Tuna gibi isimler yeni yönetimde de yer aldı. Yönetimin yeni isimleri ise Can Duran, Daniş Doruk, Orkide Albayrak, Orhan Acar, Batu Saldıray, Hülya Sezer gibi isimler oldu.

İşte CHP kongresinde gerçekleşen resmi sonuçlar

CHP'de sürekli değişen dengeler tarihi

 

 

 

 

 




Bu haber 4849 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ