Bugun...


kostasalto

30 Ağustos törenlerinde Sahil Güvenlik botunun 10. Yıl Marşı çalması takdir gördü
Bozcaada’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen resmi tören ile kutlandı. Koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle sadece Çelenk Koyma töreni ile günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapıldığı törenin ardından Bozcaada Sahil Güvenlik botunun megafondan marş çalarak halkı selamlaması ilgiyle karşılandı.

Mobil Reklam

30 Ağustos törenlerinde Sahil Güvenlik botunun 10. Yıl Marşı çalması takdir gördü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bugün saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen resmi törene vekaleten Bozcaada Kaymakamı olarak Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Turay Kol, kurum ve daire amirleri, siyasi partilerin ve derneklerin temsilcileri katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunmanın ardından tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı’nda sosyal mesafe korunarak ve maske takılarak gerçekleşen tören Piyade Teğmen Osman Ay’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirmesi ile son buldu.

Törenin ardından Bozcaada Sahil Güvenlik’e ait bot, devriyeye çıkarken Arka Deniz mevkiinde 10. Yıl Marşı çalarak kıyıya doğru yaklaştı ve ada halkının bayramını kutladı. Bu anlara tanıklık eden adalılar ve misafirler ise alkışlarla destek verirken cep telefonu ile çektikleri görüntüleri sosyal meyda hesaplarından paylaştı.

Adalılar ise evlerine Türk bayrakları asarken 30 Ağustos’a dair fotoğrafları ve kutlama mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Bozcaada Belediyesi ise saat 20.30’da belediye hoparlöründen İzmir Marşı ve 10. Yıl Marşı’nı çaldı.




Bu haber 4745 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ