Bugun...


kostasalto

Adalılar, Deniz Otobüsü ile günübirlik Çanakkale'ye gidemez!
GESTAŞ, Deniz Otobüsü sefer tarifesini 19 Eylül’de değiştiriyor. Yayınlanan yeni sefer tarifesine göre adalılar, Deniz Otobüsü ile günübirlik Çanakkale'ye gidip gelemeyecek.

Mobil Reklam

Adalılar, Deniz Otobüsü ile günübirlik Çanakkale'ye gidemez!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

GESTAŞ, yaz sezonu bitmeden yeni tarifelerini yayınlamaya başladı. Dün sonbahar ve kış sezonunda uygulanacak feribot sefer tarifesini yayınlayan GESTAŞ, bugün ise 19 Eylül’de uygulanmaya başlanacak yeni Deniz Otobüsü sefer tarifesini duyurdu.  Yeni tarifeye göre Deniz Otobüsü, 9 Eylül’den itibaren  Çanakkale’den Bozcaada’ya Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri  saat 10.00’da, Bozcaada’dan Çanakkale’ye ise Çarşamba, Cumartesi 18.00, Pazar günleri ise saat 17.00’da sefer yapacak.

KIŞ GELİYOR GESTAŞ UNUTUYOR

GESTAŞ’ın 19 Eylül’de devreye girecek Deniz Otobüsü sefer saatlerinde dikkat çeken ayrıntı ise, yine seferlerin sadece Çanakkale’den Bozcaada’ya gelecek yolculara göre ayarlanması oldu. Geçtiğimiz kış adalı vatandaşlar ve Bozcaada Haber, Deniz Otobüsü seferlerinin sadece Çanakkale’den gelen yolculara göre planlanmasına tepki göstererek, seferlerin en azından haftada birkaç gün adalıların günübirlik Çanakkale’ye gidip gelebilecek şekilde ayarlanmasını talep etmişti. Ardından GESTAŞ 12 Şubat’ta sefer değişikliğine giderek Cuma günleri Bozcaada’dan sabah 08.10’da Çanakkale’ye Deniz Otobüsü seferi eklemişti. Ancak çoğu seferler ise hava muhalefeti nedeni ile yapılamamıştı.

İşte 19 Eylül’de başlayan yeni Deniz Otobüsü Seferleri:




Bu haber 4389 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ