Bugun...


kostasalto

GESTAŞ'ın yeni gemisi hayal kırıklığına uğrattı
GESTAŞ’ın Bozcaada hattında hizmete başlattığı, yerel ve ulusal basına gururla duyurduğu yeni gemisi merakla bekleyenlerini tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı.

Mobil Reklam

GESTAŞ'ın yeni gemisi hayal kırıklığına uğrattı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İstanbul ve İzmir’de “Düdüklü tencere” olarak anılan ve Cuma gününden itibaren Geyikli-Bozcaada hattında hizmete başlayan Mavi Körfez adlı gemi, seferini en az 50 dakikada tamamlayabiliyor.  Ayrıca 2 yaşında olduğu belirtilen yeni gemi en fazla 50 araç alabiliyor ve engelliler için ise asansör bulunmuyor.

GESTAŞ, geçtiğimiz günlerde filosuna yeni kattığı Mavi Körfez adlı geminin yaz sezonunda Bozcaada hattında hizmet vereceğini açıklamış, bu da yerel ve ulusal haber sitelerinde “GESTAŞ'tan Bozcaada'ya Büyük Hizmet” başlığı ile duyurulmuştu.

Ancak Cuma gününden itibaren Geyikli-Bozcaada hattında hizmet veren yeni geminin 2 yaşında olmasına rağmen diğer gemilere göre daha da kötü olduğu anlaşıldı. Örneğin GESTAŞ’ın bütün gemileri Geyikli-Bozcaada seferini 30 dakikada tamamlamasına rağmen, Mavi Körfez adlı yeni gemi ise bu süreyi en az 50 dakikada tamamlayabiliyor. Bu nedenle 27 Haziran’dan itibaren yeni sefer uygulamasına başlayacak GESTAŞ’ın 45 dakikada bir karşılıklı sefer yapacak olması kafaları şimdiden karıştırmaya başladı.

 

Ayrıca diğer gemilere göre çok daha az araç alabilen Mavi Körfez adlı geminin 2 yaşında olmasına rağmen engelliler için asansörü bulunmaması daha da şaşırttı.  




Bu haber 7949 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ