Bugun...


kostasalto

Dikkat! Hırsız var
Bozcaada’da kimliği henüz belirlenemeyen hırsız Baytur’da yalnız yaşayan iki kadının evine girdi. Birkaç gün önce Fatma teyzenin evine girip 30 bin TL’sini çalan hırsız, dün gece de 03.00 sıralarında Birgül teyzenin evine girmeye çalıştı.

Mobil Reklam

Dikkat! Hırsız var
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Turizm sezonunun yoğunlaştığı son günlerde Bozcaada’da hırsızlık vakaları da yaşanmaya, duyulmaya başlandı. 3 gün önce Bozcaadalı Fatma teyzenin Baytur’da yaşadığı eve gece yarısı hırsız girdi. 3 sene önce eşini kaybeden ve Baytur’daki evinde yalnız yaşayan Fatma teyze, 1. katta oturduğu evin balkon kapısını yıllardır olduğu gibi gece açık bıraktı. Ancak hırsız, gece yarısı balkon kapısından eve girerek Fatma Teyze’nin 30 bin TL’sini çaldı.

Aradan 3 gün geçti. Hırsız bu kez Baytur’da Fatma teyzenin evine yakın yerde oturan Birgül teyzenin evine girdi. 2019’da eşini kaybeden ve 1. kattaki evinde engelli kızı ile yalnız yaşayan Birgül teyze, dün gece 03.00 sıralarında evinde hırsızla burun buruna geldi. Hırsızı karşısında gören Birgül teyze çığlık atınca, hırsız da evden koşarak kaçtı.

Edindiğimiz bilgilere göre, yaklaşık 10 gün önce de ada merkezinde bir evden 10 bin TL para çalındı.

Bugün Bozcaada Haber’i arayan bir adalı “Son iki hırsızlık vakasında eşleri olmayan yalnız kadınlar seçilmiş. En azından hırsızlar yakalanana kadar bir süre uyurken kapılarını kitlemeyi unutmayın” uyarısında bulundu.




Bu haber 2936 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ