Bugun...


kostasalto

Çiçek Fırın’ın son ziyaretçisi dikkat çekti
Bozcaada’nın beğenilen köklü işletmelerinden Çiçek Fırın, muhteşem ürünleri ile marka değerini her sene daha da artırıyor. Gerek kurabiye çeşitleri, gerekse dondurmaları ve ekmekleri ile öne çıkan işletmenin son ziyaretçileri arasında Acun Ilıcalı vardı.

Mobil Reklam

Çiçek Fırın’ın son ziyaretçisi dikkat çekti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da yaz-kış açık olan Çiçek Fırın, turizm sezonunda kurabiye ve dondurmaları ile öne çıkıyor.

Adada fırın ve pastane olarak yalnızca iki lokasyonda hizmet veren Çiçek Fırın ve Çiçek Pastanesi, unlu mamul ve ekmek çeşitliliğinin yanı sıra tatlı çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor.

Adanın yerel ürünleri ile hazırlanan sabah kahvaltısı zengin menüsü ile Çiçek Pastanesi’nin vazgeçilmezleri arasında. Katkı maddesiz, gıda boyasız, emülgatörsüz ve gerçek mevsim meyveleriyle hazırlanan dondurma çeşitleri adaya gelen turistlerce tercih ediliyor.

Türk Mahallesi’nde tarihi çınarın altında geniş bir gölgelik alanla ve ev sıcaklığındaki ambiyansıyla adaya gelen misafirlerin yanı sıra adalı komşuların da uğrak yeri olan Çiçek, kafe ve pastane kısmında ise sakızlı muhallebi, muzlu puding, profiterol, milföy pasta gibi klasik lezzetlerin yanında karadutlu muhallebi ve ada üzümlü magnolia gibi lezzetleri de sunuyor.

Buğday unu kullanılmadan üretilen badem lokumu ve ismiyle mütenasip damak çatlatan çatlak kurabiye, gerçek damla sakızı kullanılarak üretilen damla sakızlı bademli kurabiye ve Çiçek’in kendine özgü yorumuyla tereyağlı Kavala kurabiyesi tadılmadan ada ziyareti tamamlanmış sayılmıyor…

Adaya gelen tatilcilerin uğrak adresi olan Çiçek Pastanesi birçok ünlü ismi de ağırlamaya devam ediyor. Dün yaklaşık 1 buçuk saatlik Bozcaada ziyaretinde bulunan ünlü medya patronu Acun Ilıcalı tavsiye üzerine Çiçek Pastanesi’ne giderek hem en beğenilen ürünlerden aldı, hem de Çiçek ailesi ile ada üzerine muhabbette bulundu.

https://www.instagram.com/cicekpastanesibozcaada/




Bu haber 2487 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ