Bugun...


kostasalto

İstiklal Ortaokulu'ndan "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği
Bozcaada İstiklal Ortaokulu tarafından “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda program düzenlendi.

Mobil Reklam

İstiklal Ortaokulu'ndan "Kutlu Doğum Haftası" etkinliği
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada İstiklal Ortaokulu öğretmeni Melike Uzun önderliğinde Bozcaada İstiklal Ortaokulu öğrencileri “Kutlu Doğum Haftası” programı düzenledi. Program dün (3 Mayıs) 15.00’da Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşti. Adadaki tüm öğretmen ve öğrencilerin katıldığı “Kutlu Doğum Haftası” programına Kaymakam Abbas Yeşilkuş, İlçe Müftüsü Haşim Keskin ve Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydemir’de katıldı. 

Ayrıca geçtiğimiz günlerde öğrencilerin iade ziyareti nedeni ile Küçükkuyu Huzurevi’nden Bozcaada’ya gelen 15 kişi de Kutlu Doğum Haftası programına katılanlar arasındaydı. Bozcaadalı öğrenciler ise program öncesi yaşlılara hediyeler verdi.  Huzurevinden adaya ziyarete gelen yaşlılar ise öğrencilerin bu jesti karşısında duygulandığı gözüktü.

İstiklal Ortaokulu öğretmeni Melike Uzun’un sunduğu program Saygı Duruşu ve İsitklal Marşı’nın okunması ile başladı.  Ardından program Köprülü Mehmet Paşa Camisi müezzini Abdurrahman Kuzey’in Kuran okuması ve İlçe Müftüsü Haşim Keskin’in günün anlamına ilişkin yaptığı konuşma ile devam etti. Programın devamında ise İstiklal 4/A sınıfı öğrencisi Ayşenur Keskin “Senden Öğrendik” isimli şiiri, Gazi Lisesi 11/A sınıfı öğrencisi Hanife Gül2ün de “Selam sana ey Nebi” adlı yazısını okudu. Yaklaşık 1 saat süren “Kutlu Doğum Haftası” programı sine vizyon gösterisi ve son olarak öğrencilerin “40 Yaşındasın” adlı orotoryası ile son buldu.

Normal zamanda geçen hafta gerçekleşmesi gereken “Kutlu Doğum Haftası” programı öğrencileri TEOG sınavı nedeni ile bugüne ertelendiği açıklandı.

Halk Eğitim Merkezi Salonun’da gerçekleştirilen programın ardından Kaymakam Abbas Yeşilkuş, Küçukkuyu Huzurevi’nden gelen yaşlılara ada turu yaptırdı.




Bu haber 3378 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ