Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor dibe demir attı
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ilçemizin futbol takımı Bozcaadaspor, oynadığı 9 maçın sonunda hiç galibiyet yaşamadan 10 takımlı grupta 9’uncu sırada yer alarak beklenenin çok altında kaldı.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor dibe demir attı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İki sene önce Süper Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra Çanakkale Dardanelspor ile Play-Out mücadelesi veren ve bu mücadele sonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Bozcaadaspor geçen sene Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen arada karşılaşma yapmamıştı. Bu sezon yeni futbolcular ve yeni teknik ekiple iddialı bir kadro kuran ilçemizin takımı BAL’da da kendini kanıtlamak istiyordu. Fakat ilk 9 maç sonunda beklenenin çok ötesinde kalan Bozcaadaspor sadece 3 puan toplayabildi.

Galibiyetle tanışamayan ekibimiz 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 10 takımlı ligin 9’uncu sırasında yer aldı ve lig sonuncusu Yalova Kadıköy ile aynı puanı (3) topladı.

Geride kalan 9 maç sonunda kalesinde 12 gol gören siyah-beyazlılar, sadece 4 gol atarak ligin en az gol atan takımı oldular.

Geçen hafta deplasmanda Gönen Belediyespor’a da 3-1 yenilen Bozcaadaspor, 29 Aralık Çarşamba günü erteleme maçında puan durumunda kendisinden bir sıra üstteki Bigadiç Belediyespor’u ağırlayacak. İlk galibiyetine ulaşıp, ilk yarıyı en azından 6 puanla kapatıp, ikinci yarıya moralli başlamak isteyen Bozcaadaspor’da olası bir puan kaybında teknik kadronun da değişebileceği iddia ediliyor. 

 




Bu haber 1506 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ