Bugun...


kostasalto

Tüketici Hakem Heyeti toplantı için adadaydı
Çanakkale TÜKODER Başkanı, Ali Rıza Berkit ve Nuri Aygün, Bozcaada Kent Konseyi’nin davetlisi olarak Cuma günü Bozcaada’ya gelerek adalılara bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Mobil Reklam

Tüketici Hakem Heyeti toplantı için adadaydı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda TÜKODER tarafından tüketici hakları konusunda adalılara bilgilendirme yapıldı. Konu hakkında genel bir bilgi veren Ali Rıza Berkit, “Tüketiciler haklarından haberdar olmalı. Bize en çok gelen talep kredi kartı ücretleri, elektronik eşya arızaları ve banka kredi masrafları konusunda oluyor. Bozcaada’da bulunan İlçe Hakem Heyeti’ne yaşadığınız mağduriyetler ve ayıplı mallarla ilgili başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca Çanakkale’de bizlere de danışmanız mümkün.” dedi.

 

Toplantı Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Kent Konseyi Başkanı Öznur Evergen de katıldı. Fakat adalılar toplantıya ilgi göstermezken, yaklaşık 30 kişi toplantıya katıldı.

Toplantıda konu 65 yaş üstü kişilerin ulaşım serbestisi konusuna da geldi. Başkan Yılmaz, “Belediyenin mücavir alanı dışına çıktığı için Çanakkale’ye kaldırdığımız otobüsü ücretsiz yapamıyoruz. Sayıştay denetimine girdiğimiz için bu riskli. Keşke elimizde olsa yaşlılarımıza bu hizmeti ücretsiz versek.” dedi. Konu hakkında adada yaşayan avukat Gülten Yetkin ise Başkan’ın aksi yönünde fikir beyan ederken, 65 yaş üstü kişilere ulaşımın ücretsiz olması gerektiğini belirtti.

 

Ayrıca ada içinde hizmet veren ve Belediye’ye bağlı minibüslerde 65 yaş üstü kişiler için bir düzenleme yapılıp yapılmayacağına dair bilgi verilmedi.




Bu haber 4038 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ