Bugun...


kostasalto

Simsyon Cocktail Bar açıldı!
Rum Mahallesi'nde uzun yıllardır hizmet veren Simyon Meyhane, meyhaneler sokağında yeni bir mekanla adalıları ve misafirleri ağırlamaya başladı. Simyon Meyhane'nin bahçesinde açılan Simyon Cocktail Bar, lezzetli içecekleri ve keyifli atmosferiyle dikkat çekiyor.

Mobil Reklam

Simsyon Cocktail Bar açıldı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Simyon Cocktail Bar, Meyhaneler Sokağı'nda bulunan diğer mekanlardan farklı bir konsept sunuyor. Bu doğrultuda, birbirinden özgün ve lezzetli kokteyller sunan Simyon Cocktail Bar, içeceklerin yanı sıra kaliteli ve hafif müzik ile birlikte samimi bir ortamla da misafirlerini ağırlıyor.

Simyon Cocktail Bar'ın başında, 18 yıllık deneyime sahip olan başarılı barmen Kaan Eker bulunuyor. Eker, sektördeki tecrübesiyle birlikte özgün kokteyller yaratıyor ve misafirlerin damak zevkine hitap eden özel içecekler sunuyor. Mekanın geniş içecek menüsünde, klasik kokteyllerden farklı ve yenilikçi tariflere kadar birçok seçenek bulunuyor.

Simyon Cocktail Bar, sadece içecekleriyle değil, aynı zamanda atmosferiyle de dikkat çekiyor. Bahçe alanında konumlanan mekan, ferah ve rahat bir ortam sunuyor. Misafirler, güzel bir yaz akşamında dostlarıyla bir araya gelerek keyifli bir zaman geçirebiliyor.

Simyon Cocktail Bar, adalıların ve ziyaretçilerin buluşma noktası olmayı hedefliyor.




Bu haber 1873 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ