Bugun...


kostasalto

Gestaş'ın deniz otosübünün adalıya faydası yok
“Online bilet” uygulaması ile 280 TL’ye bilet satan Gestaş’a bir tepki de deniz otobüsü için geldi. Adalılar hastane, alışveriş vs gibi ihtiyaçları için deniz otobüsünün haftada bir gün bile olsa ada halkının Çanakkale'ye günübirlik hizmet etmeyecek şekilde planlamasına “Gestaş yine Bozcaadalıları düşünmüyor” şeklinde yorumlanıyor.

Mobil Reklam

Gestaş'ın deniz otosübünün adalıya faydası yok
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Gestaş, 3 Temmuz’da Çanakkale- Bozcaada hattı arasında deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını duyurdu. Tarifeye göre seferler çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri karşılıklı 2 sefer şeklinde gerçekleşecek. Seferler sabah Çanakkale'den kalkışlı, dönüşler ise akşam Bozcaada'dan şekilde planlandı.

Ancak her yıl adalıların taleplerine rağmen Gestaş, haftada bir gün bile olsa adalıların deniz otobüsünü kullanarak Çanakkale’de hastane, alışveriş veya başka diğer işlerini yapıp dönecek şekilde tarife düzenlenmemesine tepkili.

Bugün sosyal medya hesaplarında ve adadaki Whatsapp gruplarda gösterilen tepkilerde adalılar “Gestaş yine Bozcaadalıları düşünmeyerek, şaşırtmadı” şeklinde tepki gösterdi.

Gestaş en son 2016 turizm sezonunda adalılarında Çanakkale’ye günübirlik gidip gelmesi için deniz otobüsü Cuma günleri sabah 08.10’da Çanakkale’ye sefer yapıyordu. Ancak bu da çok kısa sürmüştü.




Bu haber 2189 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ