Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor'dan taraftara destek çağrısı!
Bozcaadaspor, 17 Nisan Pazar günü Çanakkale Süper Amatör Lig şampiyonu Ezinespor ile play-off mücadelesine çıkacak. Saat 14.00'te Çanakkale 18 Mart Stadı'nda gerçekleşecek karşılaşmada, siyah-beyazlı ekibimiz Bölgesel Amatör Lig'de kalmak için Ezinespor'u mağlup etmek zorunda. Bozcaadaspor, "Haydi takımına sahip çık" diyerek adalı taraftarlara çağrıda bulundu.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor'dan taraftara destek çağrısı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İlçemiz siyah-beyazlı takımı Bozcaadaspor, 17 Nisan Pazar günü Ezinespor ile play-off maçına çıkacak. Saat 14.00'te Çanakkale 18 Mart Stadı'nda gerçekleşecek mücadele için Bozcaadaspor, "Haydi takımına sahip çık" diyerek adalı taraftarlardan destek istedi.

Bozcaadaspor'a destek vermek isteyen adalı taraftarlar, 17 Nisan Pazar günü saat 10.00 feribotu ile kalkacak servisleri kullanabilecek.

Geçen hafta sezonun son maçında Gönen Belediyespor'u ağırlayan ve evinde 2-0 mağlup olan Bozcaadaspor, tarihinde ikinci kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de sezonu 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 18 puanla 10 takımlı grupta 8. sırada tamamladı.

Ancak kurallar gereği Çanakkale'nin BAL'daki diğer temsilcisi Bigaspor'un gerisinde tamamladığı için Çanakkale Süper Amatör Lig'in şampiyonu Ezinespor ile ligde kalmak için play-off maçına çıkacak. Tek maçlık karşılaşmayı Bozcaadaspor'un kazanması durumunda Bozcaadaspor tarihinde üçüncü kez BAL'da mücadele edecek. Karşılaşmayı Ezinespor'un kazanması halinde ise Ezinespor BAL'a yükselirken Bozcaadaspor, bir alt lige yani tekrardan Süper Amatör Lig'de mücadele etmeye başlayacak.




Bu haber 1155 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ