Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da kaybolan Zeynep Ersoy 14 gündür bulunamadı
14 gündür kayıp olan 68 yaşındaki Zeynep Ersoy için AFAD da arama çalışmalarını durdurdu. Bozcaada Emniyeti ve Çanakkale’den ekipler kameralardan Zeynep teyzeden bir iz bulmaya çalışıyor.

Mobil Reklam

Bozcaada’da kaybolan Zeynep Ersoy 14 gündür bulunamadı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

29 Temmuz Perşembe gününden bu yana kayıp olan 68 yaşındaki alzheimer hastası Zeynep Ersoy için emniyetin, jandarmanın, AKUT ve AFAD’ın birlikte 10 gün boyunca yaptığı çalışmalar netice vermedi. 2 Ağustos tarihinden bu yana devam eden çalışmalara AKUT ve AFAD da destek vermiş, Çanakkale emniyetine bağlı özel ekipler hem kameralardan hem de drone ile Zeynep teyzenin izine ulaşmaya çalışmıştı.

Ancak karış karış adanın her noktası taranmasına rağmen Zeynep teyzenin izine rastlanılmayınca AKUT’un ardından AFAD da adadaki arama çalışmalarını sona erdirdi.

Edindiğimiz bilgilere göre, hem Bozcaada Emniyeti hem de Çanakkale’den gelen ekipler adadaki kameraları (feribot ve iskele kameraları dahil) defalarca izledi ancak Zeynep Ersoy’dan herhangi bir iz bulamadı.

Yine edindiğimiz bilgiye göre, Bozcaada Emniyeti ve Çanakkale’den ekipler kameralarla Zeynep teyzenin izini sürmeye devam ediyor.

Adada en küçük ipucuna bile rastlanmayan Zeynep teyzenin, kameralarda görülmese bile kameraların olmadığı bir noktadan rica üstüne bir araçla karşıya geçmiş olma ihtimali üzerinde duruluyor.




Bu haber 1745 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ