Bugun...


kostasalto

Rıza Çamur'u kaybettik!
Beyin kanaması nedeniyle yaklaşık 1 haftadır Çan'da tedavi gören felç hastası Rıza Çamur, bugün hayatını kaybetti. 68 yaşındaki Rıza abi, 12 Mart Salı günü Bozcaada'da rahatsızlanmış ancak hava muhalefeti nedeniyle feribot, helikopter, Sahil Güvenlik ile sevki gerçekleştirilemeyince geceyi Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi'nde geçirmişti.

Mobil Reklam

Rıza Çamur'u kaybettik!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da uzun dönem gardiyan olarak çalışan 68 yaşındaki Rıza Çamur, beyin kanaması nedeniyle 1 haftadır tedavi gördüğü Çan'da bugün hayatını kaybetti. Hayati ve Mustafa Çamur'un babası Rıza abinin cenazesi yarın (21 Mart Perşembe) öğle namazına müteakip Alaybey Mezarlığı'na defnedilecek. 

 

Daha önce beyin kanaması geçiren felç hastası Rıza abi, 12 Mart Salı günü Bozcaada'da yeniden rahatsızlanmıştı. Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürülen ve burada ilk müdahalesi yapılan Rıza abinin Çanakkale'ye sevki hava muhalefeti nedeniyle yapılamamıştı. Feribot haricinde devreye Sahil Güvenlik Botu, helikopter, Akçansa römorkoru sokulmak istense de olumsuz hava koşulları buna da müsade etmemişti. Geceyi Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi'nde geçirmek zorunda kalan Rıza abi, sabah rüzgarın şiddetinin düşmesi ile Sahil Güvenkik Botu ile Çanakkale'ye sevk edildi. Ardından Çan'a sevk edilen ve yoğun bakıma alınan Rıza abi, 1 hafta süren yaşam savaşını bugün kaybetti. Yakınları Rıza abinin ikinci kez beyin kanaması geçirdiği, yoğun bakımda hayatını kaybettiğini ifade etti. 

Bozcaada Haber olarak Rıza abiye rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm ada halkına başsağlığı diliyoruz.




Bu haber 3999 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ