Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da 54 yıldır değişmeyen lezzet: "Koreli"
Bozcaada’nın en eski ve en köklü işletmelerinden olan Koreli Restoran, yeni lezzetleri ve yenilenen mekânı ile 2021 yaz sezonuna “merhaba” dedi. 1967’den bu yana Koreli’den vazgeçemeyen müdavimler, işletmeyi ilk kuran Kore Gazisi Hüseyin Durmuş ve iki yıl önce vefat eden Kurtuluş Durmuş’un ardından bayrağı devralan üçüncü nesil Hüseyin Durmuş ve ailesi ile birlikte Koreli Restoran’ın 54. yılını kutluyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da 54 yıldır değişmeyen lezzet: "Koreli"
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın köklü ve marka işletmesi olan Koreli Restoran, 2021 sezonuna yenilen mekânı ile hizmete devam ediyor. Ayazma’da yapılan yol çalışmasının ardından işletmenin önündeki kumsalın da büyümesi ile bu sezon adalılar ve misafirler Ayazma’da Koreli Restoran’ı tercih ederek hem sakinlik ve huzuru hem de tüm lezzetlerin keyfini sürecek.

Koreli ailesinin adadaki bahçesinde yetişen, domates, biber, iç bakla ve kabak çiçeği gibi organik ürünlerle süslenen mezeler ve yemeklerin yanında Koreli’nin geleneksel lezzetleri; sarma, mücver, deniz börülcesi, iç bakla ve kabak yine Koreli ailesinin elleri ile hazırlanarak sofranıza geliyor.

Yine Koreli’nin özel ürünleri olan, sardinaki, girit mantarı ve Ege mezenin yanında balıkhaneden gelen günlük taze balıklar ile Ayazma’da hem denizin hem de lezzetin keyfini çıkarmak mümkün.

Adanın kalamarı ve adanın ahtapotu ile şenlenen ziyafette ahtapot güveç, somon ceviche, ahtapot salatası en çok tercih edilen deniz ürünlerinin başında yer alıyor.

1967’de Kore gazisi Hüseyin Durmuş’un açtığı Koreli, iki yıl öncesine kadar adanın simge isimlerinden olan Kurtuluş Durmuş ile bugünlere kadar kaliteden ödün vermeden gelmişti. Baba Kurtuluş Durmuş’un vefatının ardından bayrağı devralan Hüseyin Durmuş, üçüncü nesil olarak “Koreli” markasını koruyarak büyütmeye devam ediyor.

54 yıldır Koreli’den vazgeçemeyen müdavimler ise Koreli’nin 54 yılını Durmuş ailesi ile birlikte fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyor.

Koreli Restoran'ın Instagram üzerinden takip ediniz: Tıklayınız




Bu haber 2247 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ