Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor, Süper Amatör'ün şampiyonu Ezinespor ile karşılaşacak
Bozcaadaspor deplasmanda Bigadiç Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Ligde son maçını haftaya evinde Gönen Belediyespor ile oynayacak siyah beyazlı takımımız, Çanakkale Süper Amatör’ün şampiyonu olan Ezinespor ile tek maçlık play-off mücadelesi verecek, mücadalenin kazananı BAL’a yükselirken kaybeden yeniden Süper Amatör’e dönecek.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor, Süper Amatör'ün şampiyonu Ezinespor ile karşılaşacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

2018-2019 sezonunda Süper Amatör Lig’de şampiyon olan, ardından Çanakkale Dardanelspor’u play-off maçında eleyerek tarihinde ikinci kez Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Bozcaadaspor, haftaya sezonun son mücadelesine çıkacak ve hafta sonu Çanakkale Süper Amatör Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Ezinespor ile oynayacağı  play-off maçında BAL’da kalmak için mücadele verecek.

Bu hafta Bigadiç Belediye’ye konuk olan ve mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrılan ilçemiz temsilcisi Bozcaadaspor, ligdeki son maçını haftaya evinde Gönen Belediyespor’a karşı oynayacak.

BAL’a 11 dış, 10 iç transefer ve yeni teknik heyet ile iddialı başlayan Bozcaadaspor, bu sezon 17 maçta sadece 4 galibiyet elde ederken, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile 10 takımlı grupta 18 puanla 8’nci sırada yer alıyor.

Çanakkale’nin ve grubumuzun diğer temsilcisi Bigaspor ise bitime son hafta kala 28 puanla 3’ncü sırada yer alıyor.

BAL’ın kuralları gereği Bozcaadaspor, sıralamada ilin diğer temsilcisi Bigaspor’un gerisinde bitirmesi nedeniyle Süper Amatör’ün şampiyonu Ezinespor ile 17 Nisan’da Çanakkale’de play-off maçına çıkacak ve mücadelenin sonucuna göre ya tekrardan BAL’da mücadele edecek, ya da tekrardan bir alt lige düşerek Süper Amatör’de mücadele edecek.

 




Bu haber 4153 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ