Bugun...


kostasalto

Gazeteci Candaş Tolga Işık’tan o inşaata tepki
Gazeteci Candaş Tolga Işık, Bozcaada Haber’in gündeme getirdiği AKP’li Erdoğan Madak’ın 150 odalık olduğu iddia edilen inşaatına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Mobil Reklam

Gazeteci Candaş Tolga Işık’tan o inşaata tepki
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son yıllarda yaz aylarını Bozcaada’da geçiren ünlü gazeteci Candaş Tolga Işık, 2019 Yerel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin belediye başkanı adayı olan ve son 1 yıldır Çanakkale Kızılay Merkez Başkanı olan Erdoğan Madak’ın 150 odalık olduğu iddia edilen inşaatlarına Twitter hesabından tepki gösterdi.

 

İlk paylaşımında “Bozcaada'da en fazla 10 odalı tesisler varken birilerine(!) 120 odalı otel ruhsatı verilmiş! Ada bu beton yığınını kaldıramaz. Alt yapı zaten varolan talebi bile karşılayamıyor. Geçen yıl yolu adaya düşen binlerce insan ciddi enfeksiyon hst geçirdi. Bu cinayete izin vermeyin!” ifadelerine yer veren gazeteci Işık, gönderisine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve İklim Bakanı Murat Kurum, Turizm Bakanı Nuri Ersoy, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve CHP’li Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ı da etiketledi.

 

Gazeteci Işık, ikinci paylaşımında ise Bozcaada Haber’in linkini paylaşarak “Adaya 120 odalı otel yapacak kişi Kızılay Çanakkale İl Başkanı çıktı! Ne Kızılaymış arkadaş! Dahası işin formülünü de bulmuş! Otel yerine inşaata konut ruhsatı alıp sonra "pansiyona" çevirecekmiş! Yeryüzünün ilk dev pansiyonu... Çok yakında Bozcaada'da!” dedi.

 

Erdoğan Madak: “Ruhsatı konut olarak aldım ama pansiyonculuk yapmak istiyorum”




Bu haber 2906 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ