Bugun...


kostasalto

Bozcaada yeniden hareketlenmeye başladı
15 Temmuz’daki FETÖ darbe girişimi ardından üç haftadır sezon ortalamasının altında eyreden Bozcaada turizmi geçen haftayı ve bu haftayı daha kalabalık geçiriyor. Geçtiğimiz gün açıklanan kamu çalışanlarının iziin yasaklarının kalkması ile de turizm daha normale dönmeye başladı..

Mobil Reklam

Bozcaada yeniden hareketlenmeye başladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da sezon yeniden normale dönmeye başlıyor. Geride bıraktığımız hafta gözle görülür bir artış yaşayan ada turizmi 15 Temmuz’da FETÖ darbe girişimi sonrasında yaşadığı kısmi durgunluğu geride bırakıyor.

 

Hükümet yetkililerin kamu ve özel sektördeki çalışanlarla ilgili izin durumlarıyla ilgili yasağı kaldırınca ada turizmi daha da hareketlenmeye başladı. Bu olumlu gelişme önemli günlerde kendini daha da olumlu anlamda hissettireceği bekleniyor.

KÜLTÜR SANATIN ETKİSİ DE VAR

Geçtiğimiz hafta yaşanan hareketliliğin sebepleri arasında son günlerde adada yaşanan kültür sanat aktivitelerinin de etkili olduğu belirtiliyor. Tamiran Akvaryum Otel’de gerçekleştirdiği ve  geçtiğimiz Çarşamba gününden beri devam eden müzik festivali, Haluk Şahin ve Cevat Çapan’ın önderliğinde bu yıl 15.’si gerçekleşen Ozanın Günü ve Homeros etkinliği, Cemil Onay, Yiğit Başak ve Zeynep Aksu’nun sergi açılışları, Pia Tango grubunun mini sokak konseri adadaki misafirler tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı.

Adadaki kültür sanat aktivitelerinin de bu hafta yaşanan hareketliliğe olumlu etki ettiği, hatta bazı etkinliklerin çakışmadan ötürü sonraki haftalara ertelendiği dile getiriliyor.




Bu haber 3526 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ