Bugun...


kostasalto

Kumkuyu'da trafik önlemleri
Her sezon ölümle ya da ağır yaralanmalı trafik kazalarının yaşandığı Kumkuyu mevkiinde kazaların azalması için önce yaya yolu yapıldı, son olarak da maket Jandarma Trafik arabası yerleştirildi.

Mobil Reklam

Kumkuyu'da trafik önlemleri
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Kumkuyu mevkii ve oteller bölgesi olarak bilinen bölge yıllardır trafik kazalarının en çok yaşandığı nokta olmaya devam ediyor. Bölgede kazaların çoğu, konaklama tesislerinde kalan araç sürücülerinin ana yola giriş ve çıkış yaptığı esnada yaşanıyor.

İlçe Jandarma ekipleri özellikle turizm sezonunda sık sık bölgede kontroller yapsa da son yıllarda her sezon ölümlü ya da ağır yaralanma ile sonuçlanan kazalar yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak geçen Kurban Bayramı tatilinde aynı güzergahta bir günde 2 trafik kazası yaşanmıştı

YAYA YOLU VE MAKET TRAFİK ARABASI


Zaman zaman belediye meclisinde dile getirilen konu ile ilgili Bozcaada Kaymakamlığı, Bozcaada Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı ortak çalışma düzenlemişti. 

Sezon öncesinde Kumkuyu bölgesine yapılan yaya yolu, yayalar için güvenli hale gelirken, trafik kazalarının yaşanmasının önüne de elbette geçmedi.

Son olarak Kumkuyu mevkiine İlçe Jandarma Komutanlığı’nca maket Jandarma Trafik arabası konuldu. Özellikle hız yapan sürücüler üzerindeki denetim hissi artıracağı düşünülüyor.

Adalılar, Kumkuyu mevkii için yaya yolu, maket trafik aracı gibi adımların çok önemli olduğunu ancak yeterli olmadığını düşünüyor.

https://www.bozcaadahaber.net/trafik-kazalari-bitmiyor-biri-agir-2-yarali/9611/




Bu haber 1044 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ