Bugun...


kostasalto

AKP'den adalı kadınlara eğlence
AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yarın (2 Mart Cumartesi) adalı kadınlara eğlence düzenleyecek. Zübeyde Hanım Parkı'nda saat 19.00'da başlayacak olan geceye AKP Çanakkale Milletvekili Julide İskenderoğlu katılacak. Ayrıca gecede Çanakkale'nin yerel seslerinden Fisun Durmaz sahne alacak.

Mobil Reklam

AKP'den adalı kadınlara eğlence
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yarın (2 Mart Cumartesi) Zübeyde Hanım Parkı'nda adalı kadınlara özel eğlence düzenleyecek. Saat 19.00'da başlayacak geceye Çanakkale AKP Milletvekili Julide İskenderoğlu da katılacak. Ayrıca edindiğimiz bilgilere göre gecede Çanakkale'nin seslerinden Fisun Duramaz sahne alacak.

Bozcaada Haber8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğin 1 hafta öne alınmasını AKP'li isimlere sordu. Aldığımız cevap  ise "O tarihte Bozcaada Kent Konseyi Başkanlığı da adalı kadınlarımız için bir etkinlik düzenleyecek. Biz bu konuda tüm adalı kadınlarımızın rahat rahat iki etkinliğe gidebilmesini istedik ve kendi programımızı 1 hafta öne aldık" şeklinde oldu.




Bu haber 3231 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ