Bugun...


kostasalto

Bozcaada Belediyesi'nin halk servisi 1 aydır hizmet vermiyor!
2018’den bu yana adalıların (Halk Kart sahiplerinin) ücretsiz kullandığı Çanakkale-Bozcaada arası hizmet veren Halk Servisi 1 ayı aşkın süredir hizmet vermiyor. Çanakkale’de ön camında “Parça bekliyor, şaft sökük, araç yürümüyor” notu yazılı belediye aracının servis ücretinin ödenemediği için hizmet veremediği iddia ediliyor.

Mobil Reklam

Bozcaada Belediyesi'nin halk servisi 1 aydır hizmet vermiyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalıları (Halk Kart sahiplerini) her gün sabah ilk feribotla Çanakkale’ye götüren, Çanakkale’den de akşam son feribotla adaya getiren belediyenin 20 yolcu kapasiteli Halk Servisi 30 Mart’tan bu yana hizmet vermiyor.

Bozcaada Belediyesi, 30 Mart Perşembe günü SMS yolu ile Halk Servisi hakkında, “Sezon öncesi rutin bakıma gireceğinden, bugünden itibaren ikinci bir duyuruya kadar hizmet vermeyecektir” diye mesaj atmıştı.

30 Mart tarihinden itibaren Çanakkale’de özel bir servisin önünde bekleyen belediye aracının ön camında “Parça bekliyor, şaft sökük, araç yürümüyor” yazıyor.

Ancak adalı bir yurttaş Bozcaada Haber’e bugün aracın altında bulunan şaftın fotoğrafını da çekerken, akşam olunca ise “Yürümüyor” yazılı aracın servisin içerisine alındığını belirtiyor.

İddialara göre, belediye aracı şu an için çalışıyor ancak ekonomik sıkıntılarla boğuşan belediye servis ücretini ödeyemediği için araç bir bakıma rehin bırakılıyor.




Bu haber 1488 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ