Bugun...


kostasalto

Çile sürüyor, sular yine kesildi
Bozcaada’da Cuma akşamüstünden beri elektrik arızası sebebiyle yaşanan su kesintisi ürüyor. Borularda meydana gelen hava atılamadığı için ilçeye su verilemiyor.

Mobil Reklam

Çile sürüyor, sular yine kesildi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da su çilesi bitmedi. Cuma (dün) akşamüstü başlayan kesinti, geceyarısı normale dönse de kısa süre sonra yeniden kesildi. Önce elektrik arızası sebebiyle başlayan kesinti, daha sonra belediyenin jeneratöründe meydana gelen sıkıntı sebebiyle normale dönemedi. Geceyarısı kısa süreli olsa da sular verilmeye başlansa da bu sefer de borularda hava olduğu için suların verilemediği bilgisi geçildi.  

Bu durumla ilgili Belediye’nin kısa mesaj sisteminden herhangi bir bilgi verilmemesi de adalıları hazırlıksız yakaladı. Konu üzerine Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Dün akşamdan beri tüm ekibimiz karşıda. Jeneratörde meydana gelen 1 saatlik kayıp için 1 gündür uğraşıyoruz. Biz bu kadar süreceğini tahmin etmediğimiz için mesaj göndermedik. Dün düzeldi bilgisi geldi, sonra yeniden arızalandı” dedi.

SULAR VERİLMEYE BAŞLANDI

Saat 15.00: Bozcaada Belediyesi yetkilikeri, arızanın giderildiğini ve suların şebekeye verilmeye başlandığını belirtti. 




Bu haber 2973 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ