Bugun...


kostasalto

Son dakika: Gestaş feribotu Bozcaada iskelesine gönderdi
Bozcaada feribotunun hafta sonları Geyikli iskelesinde demirlemesi ile ilgili haberimizin ardından gece yarısı Bozcaada Haber’e gelen bilgiye göre Gestaş, bugün öğle saatlerinde feribotun Bozcaada iskelesinde demirlemesi kararını verdi. Filodaki gemilerin tersane süreçlerinden dolayı Bozcaada'ya Çanakkale’den bir başka gemi gönderildi, feribot da az önce Bozcaada’ya ulaştı.

Mobil Reklam

Son dakika: Gestaş feribotu Bozcaada iskelesine gönderdi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Haberimizin ardından Gestaş kanadından gece yarısı edindiğimiz bilgiye göre Gestaş, feribotun Bozcaada iskelesinde demirlemesi kararını bugün  (18 Aralık Cuma) öğlen saatlerinde aldı. Bugün öğle saatlerinde alınan kararın ardından feribotun adaya gece yarısı gelmesinin nedenini ise Bozcaada Haber'e, adadaki feribotun tersane işlemi nedeniyle adadam tersaneye gönderilmesi, ardından da yerine Çanakkale'den gönderişlen diğer feribotun da adaya ulaşmasının zaman alması olarak belirtildi. 

Bozcaada Haber'e gece yarısı ulaşan iddiaların ardından Çanakkale'den gönderilen feribotun 01.30 sularında Bozcaada'ya yanaştığı öğrenildi.




Bu haber 5684 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ