Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz: “Teröre ve darbeye inat, kültür sanata devam”
Geçtiğimiz günlerde Bozcaada Halk Eğitim Merkezi’nde açılışı yapılan 15. Ozanın Günü ve Homeros Okumaları’nda kısa bir konuşma yapan Hakan Can Yılmaz önemli mesajlar verdi.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz: “Teröre ve darbeye inat, kültür sanata devam”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bu yıl 15.’si gerçekleşen Ozanın Günü ve Homeros Okumaları’nın açılışı sırasında bir konuşma gerçekleştiren Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, son günlerde yaşanan olaylardan mutsuz olduklarını, ama umutsuz olmamamız gerektiğini söyledi. Başkan Yılmaz’ın etkinliğin açılış konuşmasında bahsettiği önemli başlıklar şöyle:

 

“Mutsuzuz ama umutsuz değiliz. Yaşanacak bir Türkiye’yi birlikte inşa etmeliyiz. Terör, darbe, faşizmin amacı hayatı durdurmaya çalışmaktır. Buna izin vermemeliyiz. Toplumsal barışa ve huzura en çok duyduğumuz şu dönemlerde kültür ve sanata sarılmalıyız. Adanın yapısında kültür ve sanat vardır. Hayatın durmasına izin vermemeliyiz”

 

Başkan’ın bu açıklaması bir kesim tarafından, yaklaşık 1 ay sonra gerçekleşmesi planlanan ve son dönemde yapılıp yapılmayacağı tartışılan Bağbozumu Festivali için de bir mesaj taşıdığı yönünde yorumlandı. Sitemizde oylamaya sunulan ve şu an itibariyle yüzde 80’nin üzerinde bir oyla yapılması istenen festival ile ilgili Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın yakında bir açıklama yapması bekleniyor. 

Anketimize katılmak ve sonuçları görmek için >tıkla<




Bu haber 2834 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ