Bugun...


kostasalto

Habbele'ede "Komşuluk Pikniği" düzenlendi
Bozcaadalılar, Habbele'de düzenlenen "Komşuluk Pikniği" etkinliğinde bir araya gelerek, sezon sonunu deniz, kum ve güneş ile birlikte şarkılarla ve türkülerle uğurladı.

Mobil Reklam

Habbele'ede "Komşuluk Pikniği" düzenlendi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ela-Öykü-Antoine Le Villain'in çağrısıyla 22 Eylül Pazar günü Habbele'de düzenlenen "Komşuluk Pikniği" etkinliğine onlarca adalı katıldı. Adalılar yanlarında getirdiği yiyeceğini, içeceğini birbirleri ile paylaşırken, enstrümanı ile gelenlerin çaldığı şarkılara, türkülere de hep bir ağızdan eşlik ettiler.

Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Yavuz'un da eşi ile katıldığı etkinlikte çocuklar hem denize girdi, hem de eğlenceli oyunlar oynadı.


Birbirinden güzel lezzetlerin paylaşıldığı, sohbetin ve şarkıların eksik olmadığı etkinliğin ardından katılımcılar yanlarına getirdiği çöp poşetşeri ile hem kendi çöplerini hem de sahildeki bulunan çöpleri temizledi.

Etkinliğe katılanlar, Avrupa'da sık sık yapılan ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek için gerçekleştirilen etkinliğin Bozcaada'da da her sene organize edilmesini istedi.




Bu haber 3118 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ