Bugun...


kostasalto

Adada bayram kalabalığı: Rezervasyonsuz gelmeyin
Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Bozcaada’da, 16 Temmuz Cuma gününden 26 Temmuz Pazartesi gününe kadar yine aşırı yoğunluk yaşanacak. Resmi olarak 4 bin 194 yatak kapasitesinin bulunduğu Bozcaada’da, ruhsatsız konaklama tesisleri ile birlikte bayramda yine günde 10 binin üzerinde misafir ağırlanması bekleniyor.

Mobil Reklam

Adada bayram kalabalığı: Rezervasyonsuz gelmeyin
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada, her bayram tatilinde olduğu gibi yerli turistin yine en çok tercih ettiği turizm destinasyonlarının başında yer alacak. Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Erkan Yavuz, Bozcaada Haber’e yaptığı açıklamada, bayram tatili boyunca adada rezervasyonların yüzde yüze ulaştığını belirterek, “rezervasyonsuz gelmeyin” uyarısında bulundu.

 

Geçen yılın verilerine göre, resmi 4 bin 194 yatak kapasitesine sahip Bozcaada’da, ruhsatsız çalışan konaklama işletmeleri ile birlikte günlük 10 binin üzerinde misafir ağırlayacak.

 

Bayram tatili boyunca günübirlik gelen turistler ile birlikte bu rakamın 15 bini aşacağı öngörülürken, Bozcaada’da yine otopark sorunu tatilciler için de adalılar için de en büyük problem olarak öne çıkıyor.

 

Yine geçen yılın verilerine göre 60’a yakın restoran-lokanta ise bayram boyunca günlük 15 binin üzerindeki tatilciyi yaklaşık 8 bin sandalye sayısı ile ağırlayacak.

 

Gestaş’ın ise yine her bayram tatilinde olduğu gibi 2 feribotla doldur-boşalt sistemi ile çalışacağı bekleniyor.




Bu haber 1878 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ