Bugun...


kostasalto

Yönetim, bugün otel ve pansiyon işletmecileri ile görüşecek
Kaymakam Abbas Yeşilkuş, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve İlçe Emniyet Amiri Atilla Öymez, bugün saat 15.00'da Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda otel ve pansiyon işletmecileri ile bir araya gelecek

Mobil Reklam

Yönetim, bugün otel ve pansiyon işletmecileri ile görüşecek
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Birkaç gündür işletmecilere yönelik yapılan özel toplantılara bugün otel ve pansiyon işletmeleri de eklenecek. Bugün saat 15.00'da Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda gerçekleşecek toplantı sadece otel ve pansiyon sahiplerine yönelik olacak.Yapılan açıklamada, adadaki tüm otel ve pansiyon işletmecileri toplantıya davet edildi.




Bu haber 3402 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
3 Yorum

Rıfat Diker
03-07-2016 18:36:00

Yorum yaptığıma gene pişman oldum. Yahu herhalde bir sebepten bana haber ulaşmadı diyorum adam beğenmedim diyor. İmdat desem adam oturup seyredecek ve beğenmedim diyecek ...bunlar tam tedavilik. Vallahi böyle tipler Kaymakamlık da Belediye başkanlığı da yapmayı veya herhangi birşeye ön ayak olmayı çok zor kılıyor adada. Allah kolaylık versin işleri çok zor. Yapsa bir türlü yapmasa başka bu kronik hasta herşeye maydanoz hayırcı hıyar lar varken bu cennete hizmete istemezük diyen.

Emrah Ataol
03-07-2016 13:18:00

Rifat bey BoZtid'in cok iyi calisan bir whatsapp grubu var, oraya sizi ve ya sizden de birini ekleyelim. 2 gun boyunca anons da edildi Turizm Toplantisi, haberinizin olmayisi kotu olmus. Ülke bey , Fahri bey ve ya bana ulasirsaniz her şeyden haberiniz olur.

Rıfat Diker
01-07-2016 20:39:00

Bizim işletmemize haber gelmedi . Dolayısıyla haberiimiz bile olmadı. Üyesi olduğumuz BOZTİD den ne bir ses ne bir seda geliyor. Bellliki bazı işletmeler daha gözde tutuluyor. Ancak bu akşam Kadir gecesi haberlere göz gezdirirken gördüm ve toplantıya/toplantıara katlamadığımıza üzüldüm. Ümid ederim sonuçlardan Boztid bizi de haberdar eder.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ