Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da bayram tatili yoğunluğu
Bozcaada, Ramazan Bayramı tatili dolayısı ile yine yerli turistin akınına uğradı. Cuma gününden itibaren giderek artan yoğunluk bugün daha da arttı. Yaşanan yoğunluk nedeni ile başta Ayazma olmak üzere bütün plajlar ve koylar erken saatlerde dolmaya başladı. Trafik düzenlemesinin başlaması ile araç bakımından ada merkezi rahat nefes alsa da, bazı sürücülerin araçlarını otoparkların haricinde sokak aralarına park etmesi zaman zaman kargaşaya neden oluyor.

Mobil Reklam

Bozcaada'da bayram tatili yoğunluğu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da Ramazan Bayramı tatili her yıl olduğu gibi yine aşırı yoğun geçiyor. Cuma gününden itibaren başlayan yoğunluk Pazartesi gününe kadar daha da arttı. GESTAŞ, tatil süresince her 45 dakika da sefer yapsa da Geyikli iskelesinde yoğunluğun zaman zaman devam ettiği gözlemlendi.

Tatilcilerin akın akın geldiği Bozcaada’da, plajlar ve koylar sabah erken saatlerde dolmaya başlıyor. Akşam ise restoranlar tıklım tıklım dolu ve neredeyse rezervasyonsuz yer bulmak imkansızlaştı..

Özellikle Ayazma'da sürücülerin araçlarını park etmesi için yer bulması iyice zorlaştı.

Ayrıca Bozcaada’ya bayram tatili nedeni ile binlerce araç giriş yaptı. Araçların trafik düzenlemesinin başlaması ile ada merkezine alınmaması ada merkezini rahatlattı. Ancak bazı sürücülerin araçlarını sokak aralarına park etmesi ve diğer araçların yoldan geçişini zorlaştıracak şekilde park etmesi zaman zaman kargaşaya neden oluyor.

Konu ile ilgili olarak yetkililerin ve işletmecilerin uyarılarına karşın bazı sürücüler, otoparkların da dolu olduğunu, araçlarını park edecek yer bulamadıklarını ifade ediyor.

Bugün Bozcaada Haber’e konuşan Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, işletmecilerin müşterilerine araçları için otoparkları kullanmaları yönünde yardımcı olması gerektiğine vurgu yaptı. Bademlik mevkiinin haricinde İlçe Jandarma’nın önündeki belediyeye  ait otoparkı da hatırlatan Başkan Yılmaz, iki otoparkın da ışıklandırılıp daha kullanışlı ve güvenli bir hale getirildiğini ifade etti.

Yetkililer, bayramın birinci günü olan yani 5 Temmuz’dan itibaren yoğunluğun artacağını ifade ediyor.

 




Kaynak: Ay

Bu haber 3960 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ