Bugun...


kostasalto

4'üncü Bozcaada Doğa Buluşması sona erdi
Bu sene 4.sü gerçekleştirilen Bozcaada Doğa Buluşması pazar günü yapılan çevre forumu ve Salhane'de gerçekleştirilen etkinliklerle sona erdi.

Mobil Reklam

4'üncü Bozcaada Doğa Buluşması sona erdi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 Çevre forumunda Türkiye ve dünyada yaşanan çevre sorunları, çevre örgütlerinin yapılanma sorunları ve bu sorunların yerele yansımaları konuşuldu.
 

 Etkinliğin ilk gününde tarımsal zehirler, yerel tohumlar ve üretim kooperatifleri konularında sunumlarını gerçekleştiren Abdullah Aysu, Göknur Yumuşak, Zerrin Çelik'in ardından ikinci günde ise Özgür Emek İnanmaz mikroplastikler ve denizel çevre sorunları konusunda ve Özgür Keşaplı Didrickson Alaskanın yaban hayatı konusunda sunumlarını gerçekleştirdi.

Kazdağı Doğal ve Kültürel Varlıkları Koruma Derneği, Diren Karadağ, Kuzey Ormanları Savunması, Çanakkale Barosu Çevre Komisyonu temsilcileri katılım gösterdi. Gökkuşağı Dergisi ve Azizm Sanat Örgütü de etkinlikte hem yer aldı hem de çevre sorunlarına göstermiş oldukları hassasiyet için Bozcaada Forum taradından ödüle layık görüldü.

 İki gün süren ve tarım ve Çevre sorunlarının konuşulduğu 4. Bozcaada Doğa Buluşması etkinliğine resmi kurumlardan yalnızca İlçe Tarım Müdürü Hasan Öz'ün katılımı dikkat çekti.
 

Etkinlik bitiminde konuşan Bozcaada Forum katılımcılarından Fırat Tunabay çevre sorunlarında bütünsel yaklaşıma dikkat çekerek dayanışmanın öneminin altını çizdi.


Tunabay; Maddi manevi desteklerini esirgemeyen 4 senedir gayretle sürdürmeye çalıştığımız Doğa Buluşması etkinliklerinde bizimle olan tüm dostlara sonsuz teşekkürler sözleriyle etkinliği bitirdi

 




Bu haber 2550 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

jami
04-05-2018 05:15:00

Cellat nickli dostum bence bu yorumun gerçekten çok gereksiz. yaptıkları organizasyonu da beğenmiyorsan da sen daha güzel bir çevreci oluşum yaparsın biz de seni, çıkar alkışlarız. birde keşke herkes entel olabilse BELKİ O ZAMAN ÜLKENİN KORUNMASINA GEREK KALMAZDI.

hangman
02-05-2018 00:08:00

Temsil ettikleri ve ne işe yaradıkları birtürlü anlaşılamayan , dernek isimleri YAPTIKLARI İŞTEN KALABALIK bir avuç entel birbirlerine plaketler ,ödüller vererek 4.cü DEFA BOZCAADANIN DOĞASINI KURTARMIŞLAR...ALLAH BUNLARI MEMLEKETİ KURTARMAKTAN KORUSUN...!!!!!

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ