Bugun...


kostasalto

Ramazan Öksüz cinayetinin 3'üncü duruşması görülecek
Ramazan Öksüz cinayetinde davanın 3’üncü duruşması Cuma günü saat 14.00’te görülecek. Yine belediye başkanından, tüm siyasi parti tesmilcilerinin, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de Çanakkale’ye giderek destek olacağı davanın üçüncü duruşmasında savcının mütalaasını açıklaması bekleniyor.

Mobil Reklam

Ramazan Öksüz cinayetinin 3'üncü duruşması görülecek
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

29 Haziran 2019 tarihinde Ramazan Öksüz'ün (31) eğlenmek için gittiği mekanda dövülerek öldürülmesiyle ilgili 3'ü tutuklu 8 sanık hakkında açılan davanın üçüncü duruşması 18 Aralık Cuma günü saat 14.00’te görülecek. Çanakkale Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek davaya sahip çıkmak için yine Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, MHP Bozcaada İlçe Başkanı Haluk Doğan, AKP Bozcaada İlçe Başkanı Sinem Tabak, İYİP İlçe Başkanı Cevdet Çebi, DEVA İlçe Başkanı Aydener Sağlam, BOZTİD (Bozcaada Turizm İşletmecileri Derneği) Başkanı Erkan Yavuz ve Öksüz’ün arkadaşları Cuma günü Çanakkale’ye geçecek.

Öksüz’ün avukatlığını üstlenen ve mahkemedeki performansı ile de takdir edilen Avukat Uğur Soysal, davanın üçüncü duruşmasının önemli olduğunu, mahkeme heyetinin davaya hakim olduğunu, davanın lehimize doğru devam ettiğini, büyük ihtimal  cuma günü olacak duruşmada savcının mütalaasını açıklayacağını ve bir sonraki duruşmada da davanın karara bağlanabileceğini tahmin ettiğini söyledi.

Toplamda 8 kişinin “kasten adam öldürme ” suçundan yargılandığı, bir kişinin de delilleri yok etmeye teşebbüs suçu nedeniyle yargılandığı davada aralarında işletme sahibi Burak Olgu Babat’ın da bulunduğu tutuklu 3 kişinin tutukluluk halleri devam ediyor.

Cinayetin ikinci duruşması görüldü

Ramazan Öksüz cinayetinde ikinci duruşma!

Ramazan Öksüz cinayetinin ilk duruşması görüldü

Bozcaada Ramazan Öksüz'ü unutmadı: Adalet istiyoruz!

 

 

 

 

 




Bu haber 4146 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ