Bugun...


kostasalto

Trafik düzenlemesi ve rezervasyon sistemi ne zaman başlayacak?
Trafik düzenlemesi, okulların yaz tatiline girdiği gün yani 8 Haziran akşamı başlayacak. Trafik düzenlemesi için birçok yeni uygulamalara gidilirken Bozcaada Belediyesi, sokak aralarına park edilen, trafiği kapatan ve ambulans gibi önemli araçların geçişini engelleyecek araçlar için bir çekici kiralamayı düşünüyor. Ayrıca Gestaş'ın bu sezon yeni küçük feribotlar yerine eski iki büyük feribotu devreye sokacağı ve seferlerin saatte 1'e çekileceği iddia ediliyor.

Mobil Reklam

Trafik düzenlemesi ve rezervasyon sistemi ne zaman başlayacak?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi'den aldığımız bilgiye göre, Bozcaada merkezine araç girişinin yasaklandığı, büyük otobüslerin adaya girişlerinin yasaklandığı, bazı yolların trafiğe kapandığı ve adaya giriş ve çıkışlarda rezervasy sisteminin uygulandığı trafik düzenlemesi, 8 Haziran'da okulların tatile girmesi ile başlayacak.

Öte yandan trafik komisyonu kararı ile bu yıl birçok yeni kararlar da trafik düzenlemesi kapsamında uygulanmaya başlanacak. 20 Eylül caddesi ise bu sezon Kimisis Teodoku Kilisesi'nin kulesinden dökülen taşlar nedeniyle trafiğe kapalı olacak. Ayrıca Cumhuriyet ve Alaybey Mahallesi'nde araç yoğunluğu azaltmak için farklı kapan sistemleri devreye girecek. Çevre yolu ise plastik dubalarla geliş ve dönüş olarak iki ayrılacak ve araçların park etmelerine müsaade edilmeyecek.

BELEDİYE ÇEKİCİ Mİ KİRALAYACAK?

 Bozcaada Belediyesi ise, sezonda sokak aralarına park edilen, trafiğin akışına engel olan, ambulans ve önemli araçların geçişini zorlaştıran araçlar için bir çeki kiralamayı düşünüyor. Ancak çekici konusunda çalışmalar devam etse de bu anlamda kesin karar alınmış değil.

Bu yıl trafik komisyonu kararı ile birçok yeni uygulamalarda devreye girecek. Bozcaada Belelediyesi, trafik düzenlemesi kapsamında alınan yeni kararlar ve uygulamaları detayları ile bir iki güne kadar açıklayacak.

GESTAŞ YENİDEN BÜYÜK FERİBOTLARI DEVREYE SOKACAK

Bozcaada'ya gelişlerde ve dönüşlerde uygulanan online rezervasyon sistemi için Gestaş henüz bir açıklama yapmadı. Ancak online rezervasyon sisteminin de 8 Haziran'da trafik düzenlemesinin ile birlikte başlayacağı tahmin ediliyor.

Gestaş bu sezon ise  geçen yıl devreye soktuğu yeni küçük feribotlar yerine eski iki büyük feribotu devreye sokacak.  Böylelikle daha çok araç taşınacağı ve 45 dakikada bir olan seferlerin ise saatte 1'e çekileceği iddia ediliyor.




Bu haber 3930 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ