Bugun...


kostasalto

Başkan Yılmaz’dan iki ziyaret
Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, iki önemli ziyaret gerçekleştirdi. Önce Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ile Geyikli’de görüşen Yılmaz, ardından Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Mobil Reklam

Başkan Yılmaz’dan iki ziyaret
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, adamızın karşı komşusundaki beldesi Geyikli’nin belediye başkanı Mevlüt Oruçoğlu’nu Geyikli’de ziyaret etti. Gayet samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme için Başkan Yılmaz kendi sosyal medyasından, “Değerli mevkiidaşım Geyikli Belediye Başkanı sevgili Mevlüt ORUÇOĞLU'nu yeni hizmete açtığı Geyikli Belediye Başkanĺığı Hizmet Binası'ndaki makamında ziyaret ederek hayırlı olsün dileklerimizi ilettim. Mevkiidaşım ile yaklaşan yeni turizm sezonu öncesi karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.” açıklamasında bulundu.

Başkan Yılmaz’ın ikinci ziyareti ise Çanakkale Valisi İlhami Aktaş’a oldu. Yılmaz, Çanakkale Valisi Aktaş’a ile adanın sorunlarını ilettiğini ve bayram tebriğinde bulunduğunu açıkladı. Ziyarete ilişkin Yılmaz’ın sosyal medyasından yapılan açıklama şöyle:

“Bu gün Çanakkale Valisi Sayın İlhami AKTAŞ'ı makamında ziyaret ettim.

Sayın Valimize Bozcaada Halkı adına, yaklaşan Ramazan Bayramı ile iyi dileklerimizi ilettim.

Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede ayrıca Sayın Valimiz ile Bozcaada Halkı'nın güncel bir takım sorunları ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.

Bu vesileyle Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ'ın tüm halkımıza hayırlı bir bayram temennisini;

Ayrıca yaklaşan yaz sezonunun hem halkımız, hem esnafımız, hem de misafirlerimiz için sorunsuz ve güzel geçmesi yönündeki güzel dileklerini sizlerle paylaşmak isterim.”




Bu haber 1298 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ