Bugun...


kostasalto

Gestaş, cuma seferini tarifeden çıkarttı
Son dönemde Bozcaada-Geyikli hattında neredeyse her hafta tarife değişikliğine giden Gestaş bu geleneği bozmadı ve yine sefer tarifesinde düzenlemeye gitti.

Mobil Reklam

Gestaş, cuma seferini tarifeden çıkarttı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Açıkladığı kış tarifesinin ardından kademeli olarak sefer sayılarını azaltan Gestaş sefer saatlerinde bugün yine düzenlemeye gitti. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce de yine değişiklik yapan ve adalılardan büyük tepki gören Gestaş, feribotun gece Bozcaada’da değil karşı iskelede kalmasını sağlayan bir düzenlemeye gitmişti. Adalılardan gelen tepkiler üzerine geri adım atan Gestaş gece yarısı feribotu Bozcaada’ya geri getirmişti.

Gestaş bugün de yine tarife değişikliği açıkladı. Hafta içi günlük karşılıklı üç seferin haricinde sadece cuma günleri Bozcaada’dan 19.00’da kalkan feribot iptal edildi. Ağırlıklı olarak ailesi ana karada olan memurlar ve çalışanların rağbet ettiği feribot böylelikle seferden çıkartılmış oldu. 

Yeni düzenlemeye göre cumartesi karşılıklı yapılan tek sefer, pazar günleri de karşılıklı ikişer sefer yapan feribot  da artık hafta sonları her iki gün ikişer sefer yapacak.

İşte Gestaş tarafından bugün açıklanan yeni tarife:

 

 




Bu haber 3895 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ