Bugun...


kostasalto

Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği’nden çocuklara forma jesti!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği tarafından Bozcaada İstiklal Ortaokulu çocuklarına Beşiktaş forması dağıtıldı. Çocuklar hediye verilen formaları üstlerine giyip fotoğraf çektirdi. Miniklerin mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Mobil Reklam

Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği’nden çocuklara forma jesti!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İdil Konuk/Bozcaada

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Cumhuriyet Meydanı’nda sabah yapılan resmi törenin ardından Bozcaada İstiklal Ortaokulu’nda Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği tarafından çocuklara forma dağıtıldı. Beşiktaş formalarını alan çocuklar üstlerine giyip kartal taklidi yaparak fotoğraf çektirdi. Miniklerin mutluluğu karelere yansıdı.

Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özgür Yaşar ve derneğin yönetim kurulu üyesi Erman Özgül tarafından yapılan etkinlikte çocuklara siyah, beyaz ve bordo renklerde forma dağıtıldı. Başkan Özgür Yaşar yaptığı konuşmada tüm çocukların bayramını kutlayarak “Öncelikle Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Beşiktaş Kulübü kurulduğundan bu yana sosyal sorumluluk projelerinde her zaman ilk sırada yer almıştır. Bu bağlamda kulüp başkanımız Sayın Fikret Orman’ın başlattığı 1 milyon çocuğumuza ulaşma projesi kapsamında biz de çocuklarımızın bu güzel gününde onlara Beşiktaş aşkını ve ruhunu aşılamak amacıyla forma hediyesinde bulunduk. Bütün çocukların bayramını kutluyoruz.” diye kaydetti.




Bu haber 2555 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ