Bugun...


kostasalto

AKP Bozcaada İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Güneş oldu
AKP Bozcaada İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Güneş oldu. Güneş parti kurmayları ve ekibiyle birlikte açıklamalar yaptı.

Mobil Reklam

AKP Bozcaada İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Güneş oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi Bozcaada İlçe Gençlik Kolları Başkanı adamızın gençlerinden Faruk Güneş oldu. Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Güneş, dün ilçe parti binasında ilçe başkanı Burak Aktan, parti yönetimi ve partiye yeni üye olan isimlerle birlikte fotoğraf çektirdi.

Bozcaada Haber'e açıklama yapan Faruk Güneş, "Beni Bozcaada Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na uygun görüp, görevi bana teslim eden ilçe başkanıma, ilçe yönetimimize ve bütün partililerime teşekkür ediyorum. Bozcaadamızı daha güzel, daha yaşanabilir bir hale getirip, adalı genç arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için ve önünüzdeki yıl ülkemizde olduğu gibi Bozcaada’da da iktidar olmak için çalışacağız . Güçlü bir Türkiye, yaşanılabilir bir Bozcaada için genç ve dinamik yol arkadaşlarımla Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı olmaktan onur duyuyorum. Hiç kimsenin şüphesi olmasın her şey çok güzel olacak” dedi.

Öte yandan Faruk Güneş'n ekibinde yer alan isimlerin şu an için Semih İnce, Semih Önal, Doğuş Tezcan, Barış Güneş, Yunus Etkin ve Egehan Güner olduğu öğrenildi.




Bu haber 5141 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ