Bugun...


kostasalto

Asma6 lezzetleri artık evinizde!
Bozcaada’nın yerel lezzetlerinin marka ismi Asma6 Restoran, paket servise başladı. Artık adalılar ve adamızdaki misafirler, Asma6’nın birbirinden lezzetli yiyeceklerini bir telefonla evlerine isteyebilecekler.

Mobil Reklam

Asma6 lezzetleri artık evinizde!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’nın marka restoranlarından olan “Asma6” paket servise başladı. Asma6’nın tüm ürünleri artık sadece pandemi döneminde değil pandemi sonrasında da paket servis ile evlerimize kadar ulaşacak. Yaz döneminde ise Asma6, paket servisini sadece "Gel al" şeklinde sunacak.

Artık adalılar ve misafirlerimiz, Asma6’nın Rum usulü kalamar dolmadan ahtopota, sübyeden balık çorbasına ve tüm meze çeşitlerine sadece bir telefon ile ulaşabilecekler. Bu leziz yiyeceklerle ve mezelerle adaya tatile gelenler ve adada yaşayanlar diledikleri ada gecelerini ziyafete dönüştürebilecek.

Bozcaada limanında yer alan ve Esra-Mehmet Talay çiftinin işlettiği adanın özenli işletmelerinden Asma6’da telefonla siparişin haricinde “Gel al” seçeneği de bulunuyor. 

Paket servis için günlük 7 çeşit meze imkânı sunan Asma6, ilçemiz balıkhanesinde bulunan günlük balık listesini de misafirlerine sunuyor ve istenilen balığı da en taze şekilde lezzetseverlere ulaştırıyor.

Sipariş ve bilgi için iletişim: 0533 775 70 54

Asma6 Restoran'ı Instagram üzererinden takip edebilirsiniz.




Bu haber 2238 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ