Bugun...


kostasalto

Ceylan Ertem Salhane'de hayranları ile buluştu
İki ayı aşkındır Bozcaada'da tatil yapan Ceylan Ertem, Salhane'de hayranları ile buluştu. Bozcaada'da ikinci konserini veren sanatçının performansı dinleyicilerden alkış aldı.

Mobil Reklam

Ceylan Ertem Salhane'de hayranları ile buluştu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Yaz sezonunu adada kiraladığı evinde geçiren Ceylan Ertem, Cumartesi gecesi Salhane'de sahne aldı. Yüzlerce kişinin katıldığı konserde Ertem, kendi şarkılarının yanı sıra Zeki Müren, Ahmet Kaya, Sezen Aksu ve Neşet Ertaş gibi usta sanatçıların eserlerini de seslendirdi. Dinleyiciler Ertem'in bazı şarkılarına hep bir ağızdan eşlik ederken hareketli şarkılarda ise yerinde duramayarak dans etti.

Saat 22.30'da başlayan konserde Ertem “Ben Bozcaada'ya birkaç ay önce hoş buldum. Sokaklarda aylardır geziyorum. Adalı olanlar bilirler. Bana çok iyi geldiniz ve hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ertem “Ütopya” adlı parçayı okumadan önce ülkece çok zor günler geçirdiğimizi belirterek ve parçanın sonunu “Hrant'ı unutma, Sivas'ı Unutma, Berkin'i unutma, Ali İsmail'i unutma” sözleri ile bitirdi.

Geçen yıl 'Tamirane On Island' müzik festivalinde sahne alan sanatçı bu yıl 5 Eylül'de yine 'Tamirane On Island'ın Ayazma Manastır'da düzenleyeceği festivalde sahne alacak.

 




Bu haber 3173 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ