Bugun...


kostasalto

Araçları için serbest geçiş kartı bulunanlar dikkat!
Ada merkezine araç ile geçiş yapabilmek için sadece engellilerin ve esnafın kullandığı “Serbest Geçiş Kartları” 5 Ağustos tarihine kadar yenilenecek. Yapılan açıklamada, düzenlemenin yanlış uygulama ve suiistimalleri engellemek için yapıldığı belirtilirken, bu haktan yararlanmak isteyenlerin 5 Ağustos tarihine kadar Bozcaada Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları gerekiyor.

Mobil Reklam

Araçları için serbest geçiş kartı bulunanlar dikkat!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Ada merkezine araç girişinin yasaklandığı trafik düzenlemesinde esnafa, engelli ve sağlık problemleri bulunan vatandaşlara verilen ve merkez içinde araçlarını kullanabilmelerini sağlayan “Serbest Geçiş Kartları” için yeniden düzenleme yapılacak. Düzenlemenin yanlış uygulama ve suiistimallerin önüne geçmek için yapılacağı açıklandı.

Açıklamada, serbest geçiş kartı bulunan vatandaşların 5 Ağustos tarihine kadar araçlarını yeniden kayıt ettirmeleri gerektiği ifade edildi. 5 Ağustos tarihine kadar geçerli olmaya devam edecek “Serbest Geçiş Kartları” için başvuru Bozcaada Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak.

Engelli ve sağlık problemleri bulunan vatandaşlar bu haklardan yararlanmak için araç bilgilerini içeren dilekçe ile sağlık durumlarını gösteren belge ya da rapor sunmaları gerekiyor.  Aynı şekilde bu haktan yararlanmak isteyen esnaflar ise, araç bilgilerini ve işletme bilgilerini sunmaları gerekiyor.




Bu haber 3912 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

yabancı
30-07-2016 18:15:00

Saygıdeğer yetkililer adamızın bu kadar sorunu varken aşağıdaki esnaf kan ağlıyorken sizler hala kim geçsin kim geçmesin muhabbeti yapıyorsunuz böyle yaparken zaten kötü bir sezon geçirdiğimiz günlerde yaz bitiyor farkında değilsiniz Zaten çalışmayan bir belediye var hiç olmasa böyle konular ile gündemi değiştiripte başkanın ekmeğine yağ sürmeyin Kanalisazyonlar dışarıya akıyor. İlçe dışında önüne gelen kaçak konteynır koyuyor mermer burnu maf olmuş adanın bütün foseptiği belediye tuvaletide dahil kanalisazyona verilerek denize akıtıyor ilçe içerisindeki izin alınmadan yapılman yapılar ile adanın mimarisi değişiyor lütfen bunları bir araştırın araçlar girse ne olur girmese ne olur ada halkına zülümden başka bir şey değil ada halkı gemiden gelen misafiri için taksi parası verdirmeyin lütfen

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ