Bugun...


kostasalto

Bozcaada, Bozcaada Haber’den sorulur
Bozcaada, Bozcaada Haber’den sorulur       Bozcaada’da yaşanan tüm gelişmeleri özel haberlerle okuyucularına duyuran Bozcaada Haber, hiçbir reklam bütçesi oluşturmamasına rağmen arama motoru Google’da ‘bozcaada’ kelimesiyle arandığında ilk ...

Mobil Reklam

Bozcaada, Bozcaada Haber’den sorulur
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada, Bozcaada Haber’den sorulur

 

 

 

Bozcaada’da yaşanan tüm gelişmeleri özel haberlerle okuyucularına duyuran Bozcaada Haber, hiçbir reklam bütçesi oluşturmamasına rağmen arama motoru Google’da ‘bozcaada’ kelimesiyle arandığında ilk üç sırada yer alma başarısı gösterdi.

 

 

 

Ocak ayında yayın hayatına başlayan Bozcaada Haber, özellikle yerel seçim sürecinde adayların çalışmalarını yakından takip ederek, yaşanan tüm gelişmeleri özel haber ve söyleşilerle okuyucularına aktardı. Haftalık ortalama 4-7 bin tekil hit alarak yerel haber siteleri bazında önemli bir başarı yakalayan Bozcaada Haber, okuyucularının ve sponsorlarının desteğiyle artık en güvenilir kaynak olurken, adada yaşanan tüm gelişmeleri sıcağı sıcağına objektif bir şekilde duyurmaya devam ediyor.

 

 

 

CANLI YAYINLAR İLE FARK OLUŞTURDUK

 

 

 

Bozcaada Haber ekibi, yalnızca haber ve röportaj hazırlamakla kalmadı. Yerel seçimlerin en hızlı ve en heyecanlı döneminde canlı yayınlar yaparak tüm adayların projelerini halka ve ada gönüllülerine duyurmasını sağladı. Muhtarlık seçimlerini sıradanlıktan çıkaran haberlerle adayların heyecanına da ortak oldu. Bu süreçte Türkiye’nin önde gelen haber portalları ile ortak çalışarak Bozcaada’nın sesini tüm ülkeye duyurmak için yoğun bir çaba sarf edildi.

 

 

 

Okuyucularımızdan aldığımız güçle yayın hayatımız tüm hızıyla sürecek. Canlı yayınları, özel röportajları, Bozcaadaspor ile ilgili haberleri, adada gerçekleştirilen kültür ve sanat etkinliklerini de web sitemiz aracılığıyla en taze haberlerle takip edebileceksiniz.

 

 

 

 




Bu haber 2211 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ