Bugun...

"zeki-kutver/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

Okan Ulusoy cumartesi günleri Yakamoz’da
Bozcaada’nın yaz-kış açık olan işletmelerinden Yakamoz’da cumartesi günleri Okan Ulusoy’la canlı müzikli geceler başladı..
Yakamoz’un işletmecisi Zeki Ayaşlıgil Kanal 7 ekranlarında!
Bozcaada’nın yaz-kış açık olan marka işletmelerinden Yakamoz Restoran’ın işletmecisi Zeki Ayaşlıgil Kanal 7 ekranlarında..
Teknik direktör Kutver görevinden ayrıldı
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver görevini bıraktı. Kulüp Başkanı Osman Ataol da ayrılığa ilişkin yaptığ..
Mert Güneş 17 maç ceza aldı, kulüple ilişiği kesildi
Karamürsel deplasmanında hakemle, rakip futbolcularla ve taraftarlarla tartışan ve onlara hakaretlerde bulunan Bozcaadas..
Bozcaadaspor ikinci yarıya hazır
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver geride kalan ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Yeni transferler hak..
Bozcaadaspor’da Kutver anlaşma yeniledi
Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Bozcaadaspor, teknik direktör İbrahim Zeki Kutver ile anlaşma yeniledi. Kutver, “Amacımız..
İbrahim hocamız Sümeyye hanımla evlendi
Bozcaadaspor Teknik Direktörü İbrahim Zeki Kutver, Çanakkale Melidia Mağaza Müdürü Sümeyye Asker ile hayatını birleştird..
Bozcaadaspor’un tadı yok: 2-2
Çanakkale deplasmanında ligin son sıralarında yer alan Çanakkalespor ile 2-2 berabere kalan Bozcaadaspor 3 puan parolası..
Adalılar “Güle Güle” dedi!
Bozcaada’da bugün, uzun bir aradan sonra anma niteliği de taşıyan bir sinema gösterimi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz gün..
HABER ARA
Bozcaada Bağcılığı
SON YORUMLANANLAR HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR

Adada zincir market açılması konusunda ne düşünüyorsunuz?


 YUKARI