Bugun...


kostasalto

Başkan'dan engelleri kaldırma sözü
Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz, Engelliler Günü münasebeti ile adada yaşayan engelli vatandaşların evlerine giderek ziyarette bulundu.

Mobil Reklam

Başkan'dan engelleri kaldırma sözü
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Başkan Yılmaz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeni ile beraberinde meclis üyesi ve BOZTİD Başkanı Yahya Göztepe ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Bozcaada'da yaşayan engelli vatandaşların evlerine giderek ziyarette bulundu. Başkan Yılmaz, engellilere çeşitli hediyeler vererek onların sorunlarını dinledi.

YILMAZ: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Başkan Yılmaz engelli vatandaşlara, "Bozcaada Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını zorlaştıran engelleri kaldırmak konusunda üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi. Bazı engelli vatandaşların hayat hikayeleri ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Engelli vatandaşlar ise bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Belediye başkanı ve meclis üyelerine teşekkür ederek sıkıntılarını dile getirdiler.

 



Bu haber 3364 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

05-12-2014 11:59:00

yapıln etkinlik güzel inşallah devamlılığı olur ama kesinlikle haberdar edilmedik ben engelli olarak defalarca engellilere ayrılan yazlık satış yeri lmak için talebte bulundum ama cevap dahi alamadım belediyede direkt baş vura bileceğimiz bir engelli birimi yada yaşlı birimi de yok

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ