Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor hedefe kilitlendi!
Bozcaadaspor, deplasmanda Biga Adaspor ile yaptığı karşılaşmayı kazanarak ligde 3. sıraya yükseldi.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor hedefe kilitlendi!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor, Biga Adaspor desplasmanından 3 puanla dönüyor! Baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmada, pozisyonları cömertçe harcayan ilçemizin takımı Bozcaadaspor, maçın 58. dakikasında Caner'le bulduğu altın golle 3 puanı almasını bildi: 0 - 1 

Etkili lodos altında oynanan karşılaşma sonrasında takımımızın hocası Orhan Acar maçtan önce ısrarla bu maça alacağımızı ifade etmiş, futbolcularına güvenini belirtmişti. Maçtan sonra kendisini tebrik edip görüşlerine başvurduğumuz hocamız, "Lodos etkiliydi. 2-3 fark yapabilirdik ama pozisyonları basitçe harcadık. İki haftadır çok fazla gol pozisyonu harcıyoruz, bunu çözmemiz lazım. Bizim kontrolümüzde geçen maçı kazandığımız için mutluyuz. Ligin başındaki iki beraberlik için şimdi daha çok üzülüyoruz. Önümüzdeki hafta Yeşil Bayramiçspor ile oynayacağız. Hedefimiz mutlak galibiyet. Bozcaada hedefe kilitlenmiştir." diyerek maçın değerlendirmesini yaptı.

BEŞİNCİLİKTEN ÜÇÜNCÜLÜĞE

Bozcaadaspor 5. hafta sonunda namağlup konumunu koruyur. Ligde 5 karşılaşma sonrasında 2 beraberlik ve 3 galibiyet ile 11 puan toplayan ilçemizin siyah-beyazlı takımı Süper Amatör Lig'de Yeni Çanspor ve Arslancaspor'un hemen ardından 3. sırada yer alıyor. Bozcaadaspor geçen haftayı 5. sırada tamamlamıştı. Bu hafta rakiplerinin puan kaybetmesiyle 2 sıra birden yükselen takımımız önümüzdeki hafta, üstündeki rakiplerinin birbiriyle yapacağı karşılaşmada kendisine uygun skoru bekliyor.

Puan kaybı yaşamadan bir sonraki hafta Yeni Çanspor deplasmanına gidecek Bozcaadaspor'da moraller yerinde. Bozcaadaspor'un önümüzdeki hafta rakibi Yeşil Bayramiçspor olacak. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan rakibimizi sahamızda ağırlayacağız. 

PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ.

 




Bu haber 3868 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ