Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kent Konseyi'nde başkan değişmedi
Bozcaada Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu’na tek aday olarak giren Öznür Evergen, salondaki tüm oyları alarak 2 yılın ardından yeniden başkan seçildi.

Mobil Reklam

Bozcaada Kent Konseyi'nde başkan değişmedi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu, dün saat 15.00’da Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşti. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Garnizon Komutanı Ekrem Serdar ve İlçe Jandarma Komutanı Erbil Terbıyık’ın da doğal üyesi olarak katıldığı Olağan Genel Kurul, salt çoğunluğun sağlanması ile başlatıldı.

Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu’nun belirlendiği seçimleri Divan Başkanı olarak Sönmez Uğurtu yönetti. Seçimlere tek aday olarak giren Öznur Evergen, toplantı öncesinde kısa bir konuşma yaptı ve “Bozcaada için ben varım, siz de var mısınız?” dedi. Ardından açık oy ile yapılan seçimlerde Evergen, salondaki tüm katılımcıların oylarını alarak yeniden Bozcaada Kent Konseyi Başkanı oldu.   

Başkanlık seçiminin ardından da Bozcaada Kent Konseyi Yürütme Kurulu seçildi.  Yeni Yürütme Kurulu ise şu şekilde: Fatma Dinçoğlu, Ümit Kahyaoğlu, Binnur Şen, Hacer Deneri, Nilden Bursalıoğlu

Bozcaada Kent Konseyi Mahalle Meclisi seçimleri ise yarından itibaren (Perşembe) başlayacak ve 1 hafta sürmesi bekleniliyor.

Temelleri ilk olarak 2014 yılının Haziran ayında atılan Bozcaada Kent Konseyi’nde başkanlık görevini kısa bir süre Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz üstlenmişti. Ardından 2015’in Ocak ayında yapılan başkanlık yarışında  20 genel kurul üyesinden 13'ünün oyunu alan Öznur Evergen, Bozcaada Kent Konseyi Başkanı seçilmişti. 




Bu haber 3934 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ