Bugun...


kostasalto

Gestaş rezervasyon uyguluyor ama önlemini kim alacak?
Trafik uygulamasının kalkması ancak GESTAŞ'ın rezervasyon uygulamasına devam etmesi bugün ada merkezinde trafiğin felç olmasına neden oldu. GESTAŞ görevlileri iskelede bariyerlerin önüne yığılan araçlar karşısında canla başla çalışsa da rezervasyonlu birçok araç feribota saatinde binemedi.

Mobil Reklam

Gestaş rezervasyon uyguluyor ama önlemini kim alacak?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

18 Eylül'de ada merkezine girişin yasaklandığı trafik uygulamasının kalkması ancak GESTAŞ'ın geliş ve gidişlerde araçlar için rezervasyon uygulamasına devam etmesi nedeniyle bugün ada merkezinde kelimenin tam anlamıyla kaos yaşandı.

 

Bugün (pazar) saat 12.00'a doğru rezervasyonlu ve rezervasyonsuz araçlar iskelede bulunan bariyerin önün doğru uzun kuyruklar oluşturdu. Ancak gelen feribottan inen araçlarla birlikte merkezde trafik uzun bir süre kilitlendi.

Bu sırada GESTAŞ görevlileri canla başla çalışsa da durum karşısında ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu sırada yaşanan araç trafiği ve kargaşa sırasında birçok rezervasyonsuz araç feribota binerken rezervasyonlu araçların bazıları da feribota binemedi. Rezervasyonu yaptıran araç sahipleri de duruma haklı olarak tepki gösterdi.

GESTAŞ görevlileri ise durum karşısında emniyetten yardım istediği öğrenilirken saat 13.30 sularında emniyetin de desteği ile trafik yavaş yavaş kontrol altına alınmaya başlandı. Emniyet ise yoğunluk azalana kadar trafiğe müdahale etti.

 

Araç yoğunluğunun 20.00 sularında azaldığı görüldü.




Bu haber 3845 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Tamer
24-09-2017 21:50:00

Limanin yeri degismeden bu iskence bitmez ...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ