Bugun...


kostasalto

Ücretsiz ulaşım girişimi sosyal medyada tartışmaya dönüştü!
Bozcaada-Çanakkale arasında her gün ulaşımı sağlayan Belediye otobüsünün ücretsiz olması için yapılan girişimler tartışmaya neden oldu. Sosyal medya üzerinden birçok adalının müdahil olduğu konu üzerine AKP İlçe Başkanı ve Bozcaada Belediye Başkanı da sosyal medya hesaplarından birer açıklama yayınladı.

Mobil Reklam

Ücretsiz ulaşım girişimi sosyal medyada tartışmaya dönüştü!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada – Çanakkale hattında her gün çalışan Belediye otobüsünün yakında ücretsiz olması gündemde. Gestaş Denizcilik İşletmeleri ve Bozcaada Belediye Başkanlığı arasındaki görüşmeler sürerken konu sosyal medya üzerinden tartışmaya dönüştü. Önerinin ilk kimden geldiği konusu muğlaklığını korurken konuya müdahil olanlar sosyal medya üzerinden birbiri ardına açıklamalar yapmaya devam ediyor. Ayrıca Whatsapp gruplarında da kullanıcılar ayrışmış durumda. 

Tartışmalara neden olan konu üzerine haberler sosyal medyaya düştüğü anda ilk açıklamalardan birini Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz yaptı. Başkan Yılmaz, “Kaynağından doğrulatılmamış, konunun gelişimi hususunda tamamen yanıltıcı haberlerin, Belediye Başkanlığı olarak diğer kurumlarla ilişkilerimizi yıpratmasına asla müsaade etmeyeceğiz” dediği açıklamasının tamamı şöyle:

Olaya müdahil olan kişilerden biri de Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan’dı. 

Sosyal medya hesabından oldukça uzun bir açıklama yayınlayan Aktan, “Sevgili dostlarım , arkadaşlarımın ve adalı hemşerilerim , Bozcaada Ak Parti İlçe Başkanı kardeşiniz olarak , Hiç bir kurumla Bozcaada Belediyesini zarar verecek veya yaptığı işe engel olacak bir duruşumuz olamamıştır olamazda. Bunu aksini inkar eden çıksın bu işimizde Ak Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı tarafından engelendi desin , üstü kapalı zan altında bırakarak sosyal medyadan açıklama yapmasın. Tamamen bir algı operasyonu yapılıyor , Aksine Bozcaada Belediyesinin iktidarımız döneminde Bozcaada halkımız için Yaptığı adetli ve doğru işlere her zaman destek verdik bunu bilinsin” dediği açıklamanın tamamı şu şekilde:

Burak Aktan’ın bu açıklamasının altına yorumlar yapılırken, bir yorum da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozcaada Gençlik Kolları Başkanı Emrah Ataol’dan geldi. Oldukça itidalli bir açıklama yaptığı gözlenen Ataol, “Bu güzel hizmeti halka kim kavuşturuyorsa bize tebrik etmek düşer. Gestaş da Bozcaada halkına bu vesileyle hizmet etmek istemektedir. Niyet iyidir. İnşallah bu hizmete en kısa zamanda başlanır. Emeği geçenler sağolsun, varolsun” dedi. Emrah Ataol’un mesajının tamamı ise şu şekilde:

Ayrıca bazı Whatsapp gruplarında da konu günün en çok konuşulan haberi oldu. Konu üzerine ortaklaşamayan adalılar, Belediye çalışanları ve adadaki siyasi parti yetkilileri zaman zaman dozu aşan şekilde bu konuyu tartıştılar.    

 




Bu haber 3663 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Bir Dost
04-01-2018 00:18:00

Enflasyon açıklandı %11.92 yerseniz, yok yemem gargara yapıcam derseniz gıda, giyim, kira vb gibi gerçek etmenlerle hesapladığınızda enflasyon %15 - 16 civarında , bugün ABD deki ambargo davası sonuçlandı, göstermelik suçlu Atilla 6 suçlamanın 5 inden suçlu bulundu, 2014 de benzer bir davada Fransız bankası Paribas 8.9 milyar dolar ceza yemiş, bankacılık otoriteleri Halkbankın cezasının 20 milyar doların altında olmayacağını iddaa ediyorlar, borsada hisseleri günden güne eriyen Halkbank ın bugünkü değeri yaklaşık 3 milyar dolar, yani adamlara bankanın kökünü versek kundaktaki bebeye kadar kişi başı 250 dolar civarı ceza yiyeceğiz, cezanın Nisan ayında kesinleşeceği söyleniyor, tahminim ceza sonrası dolar 4 tl üzeri olacaktır, ben pansiyoncuyum, geçen sene gelen yabancı müşterim sadece 2 kişi, bütün AKP li ve CHP li siyasetçi arkadaşları o belediye otobüsüne bindirip otobüsü de gestaş ın feribota koyup feribotu da.....

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ