Bugun...


kostasalto

AKP’li Aktan’dan CHP’li Durmuş’a hodri meydan!
AKP İlçe Başkanı Burak Aktan, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş’un kendisini zan altında bıraktığını ve eğer bu iddiasını ispat edemezse CHP İlçe Başkanlığı’ndan istifa etmesi gerektiğini açıkladı. Aktan, “İddianı ispat edersen ben ilçe başkanlığından istifa edeceğim” dedi.

Mobil Reklam

AKP’li Aktan’dan CHP’li Durmuş’a hodri meydan!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan sosyal medya hesabı üzerinden üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş’a ağır ithamlar içeren bir mesaj yayınladı. 

Kaymakamlığın kısa süre önce kiraladığı bir aracın Hüseyin Durmuş’un iddiasına göre Burak Aktan’ın kurduğu bir şirket üzerinden Kaymakamlığa kiralandığını çeşitli ortamlarda dile getirildiğini belirten Burak Aktan yayınladığı mesajda, “Sözde benim kurmuş olduğum bir şirketin araba kiraladığı şeklinde asılsız itham ve iddialarda bulunacak kadar siyasi ahlaktan uzaksın” dedi.

Burak Aktan açıklamasında, “Tekrar tekrar söylüyorum. Ben veya benim herhangi bir akrabamın böyle bir duruma dahil olduğuna dair iddialarını ıspatladığın takdirde ben derhal görevimden istifa ediyorum. Eğer ispat edemezsen sayıştay ve mülkiye müfettişlerini, Cumhuriyet savcılarını göreve, seni de istifaya davet ediyorum” dedi.

AKP Bozcaada İlçe Başkanı Burak Aktan’ın kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamanın tamamı şöyle: 




Bu haber 4423 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ