Bugun...


kostasalto

Gestaş, seferleri azaltıyor!
Gestaş, 3 Eylül Pazartesi günü yeni sefer tarifesine geçiyor. Yayınlanan tarifeye göre Pazartesi gününden itibaren seferler karşılıklı olarak iki saatte bir düzenlenecek. Yeni tarifede Bozcaada'dan son feribot saati 22.00, Geyikli'den ise 24.00 da gerçekleşecek.

Mobil Reklam

Gestaş, seferleri azaltıyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Gestaş, 3 Eylül Pazartesi gününden itibaren yeni sefer tarifesine geçerek seferleri karşılıklı olarak iki saatte bir düzenleyecek. Bozcaadalı turizmciler ise bu sezon adadada turizmin önceki yıllara göre çok daha yoğun yaşanmasına ve halen yoğunluğun devam etmesine rağmen seferlerin daha erken tarihte azaltılmasına anlam veremiyor.
 
Öte yandan iddialara göre, Gestaş 3 Eylül'de uygulamaya başlatacağı yeni tarife için adadaki herhangi bir kurumdan ya da turizm derneklerinden görüş almadı. Ancak Bozcaadalı turizmciler bu yıl Bozcaada'da turizmin önceki yıllara göre çok daha yoğun geçmesine ve halen turizmin yoğun devam etmesine rağmen Gestaş'ın erkenden seferleri azaltmasına anlam veremiyor. Turizmciler, geçen sezonun daha sönük geçmesine rağmen18 Eylül'de tarife değişikliğine gidildiğinin altını çizerek, 6-7-8-9 Eylül'de yapılacak "Bozcaada Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali"nin de yoğun geçebileceği konusunda uyarıda bulunuyor.
 
İşte 3 Eylül Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak yeni tarife:
 



Bu haber 3682 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ