Bugun...


kostasalto

İyi Parti Bozcaada, yeni ilçe başkanını açıkladı
Cevdet Çebi'nin İyi Parti'nin Bozcaada Belediye Başkan adayı olmasının ardından ilçe başkanlığı koltuğuna Şafak Güler geçti. İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı, yeni yönetimini basına duyurdu.

Mobil Reklam

İyi Parti Bozcaada, yeni ilçe başkanını açıkladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler için Bozcaada'da belediye başkanı adayını açıklayan ilk parti İyi Parti Bozcaada İlçe Başkanlığı olmuştu. Geçen yıl Ocak ayında partiyi kurarak ilçe başkanlığını yürüten Cevdet Çebi, geçen hafta yaptığı açıklama ile İyi Parti'nin Bozcaada Belediye Başkanı adayı olduğunu ilan etmişti.

Çebi'nin adaylığını açıklamasının ardından boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna ise oy birliği ile partinin kurucuları arasında yer alan Şafak Güler geçti.

ŞAFAK GÜLER KİMDİR?

1984 doğumlu genç ilçe başkanı Güler, evli ve bir çocuk babası. Eşi gıda mühendisi Güler, yıllardır tatile geldiği Bozcaada'ya yaklaşık 7 sene önce yerleşti. Deniz tutkunu Güler, hayal ettiği tekneyi alarak teknesine oğlunun ismi olan "Okyanus" ismini verdi. Güler 5 yıl boyunca "Okyanus" isimli teknesi ile tur düzenledi. Aslen Çanakkale'li olan Güler, Bozcaada'da otel işletmeciliğine devam ediyor.

İŞTE İYİ PARTİ BOZCAADA İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİM KURULU




Bu haber 3642 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ